Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 49 m² bez realitkyCesta brigádníků, Kralupy nad Vltavou - Lobeček, Středočeský kraj

Cesta brigádníků, Kralupy nad Vltavou - Lobeček, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 058 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nebo pronájmu byt 1+kk (40m2) se slunnou terasou (9m2) a s vlastním vyhrazeným venkovním parkovacím stáním. K bytu náleží i společná kolárna / kočárkárna.

Byt se nachází 1. patře cihlového domu v Kralupech nad Vltavou, ul. Cesta brigádníků. Jedná se o novostavbu z roku 2014.

Po vstupu do bytu je po pravé straně koupelna se sprchovým koutem, topným žebříkem, umývadlem a WC. Z chodby vejdeme do prostorného obývacího pokoje s velkou vestavěnou šatní skříní a knihovnou. Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči (digestoří, sporákem se sklokeramickou varnou deskou a elektrickou horkovzdušnou troubou). Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu. V oknech jsou stahovací žaluzie a sítě proti hmyzu. Na podlaze je položena plovoucí podlaha a keramická dlažba. Byt i celý dům je vytápěn dálkovým teplovodem.

V okolí domu je v docházkové vzdálenosti cca 10 min. veškerá občanská vybavenost (školka, základní škola, obchody, supermarkety, zdravotní středisko, pošta, autobusová zastávka).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503859
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.