Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 86 m² bez realitkyChopinova, Praha - Vinohrady

Chopinova, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Byt u Riegrových sadů, ulice Chopinova, po právě dokončené renovaci s dispozicí 2+1 o rozloze 86 m2. Byt je ve 4. patře secesního domu s výtahem. Orientace ložnice a kuchyně na východ do blokové zahrady, obývací pokoj na západ do parku s výhledem na Hradčany. V obytných místnostech parkety, kuchyně vinyl. Kuchyně zařízena novou kuchyňskou linkou s kombi sporákem, myčka nádobí, velká lednice s mrazákem, spíž. Koupelna s vanou, WC extra. Velká hala se skříní má dveře do všech místností. Topení plynové etážové s kombinovaným kotlem. UPC přípojka pro internet a TV k dispozici. K užívání upravená zahrada o rozloze 400 m2. Nájem minimálně na rok s možností prodloužení. Parkování v modré zóně před domem. Měřiče energií se převádějí na nájemce (měsíčně náklady cca 2000,-Kč), vyúčtovatelné zálohy na služby 600,- Kč na osobu. Kauce jedno čisté měsíčné nájemné 20000,- Pronajímatel upřednostňuje nekuřáky bez domácích zvířat, kteří o sobě sdělí maximum informací. Byt je k dispozici okamžitě.

A newly refurbished flat of 86 sq.m. consisting of living room with a view of the park and Hradčany castle on the west side, bedroom, kitchen looking into the garden on the east side, hall, bathroom, WC, pantry. The flat in an art nuveau house with elevator is on the 4th floor. There is a parquette floor in the rooms and vinyl floor in the kitchen. The kitchen is equipped with new furniture and appliances (gas-electro stove, dish washer, refrigerator), next is a pantry. The big hall with a warderobe has an entrance to all rooms. The heating is provided by own combined boiler for heating and warm water supply. UPC connection for internet and TV available. The Lessee can use a garden of 400 sq.m. in the courtyard. The rent contract is assumed for one year as a minimum with a posibility of revolving. The energy meters will be preferably transferred on the Lessee (montly costs about 2000,- Kč), accountable monthly advance on utilities makes 600,- Kč per person. The security deposit amounts to one monthly net rent of 20000,-. Parking in front of the house in the blue zone. The Lessor would prefere non-smokers without pets who will offer maximum information about themselves. The flat is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504114
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.