Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 44 m² bez realitkyMášova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Mášova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu zrekonstruovaný byt v centru Brna o velikosti 44 m2 a dispozici 1+1 či 1+kk+šatna a chodba. Dispozice bytu zahrnuje kuchyň, obývací pokoj, šatnu s vestavěnou skříní ve stěně, koupelnu s WC. K bytu patří venkovní část s posezením v klidném vnitrobloku. Byt je částečně vybavený: kuchyňská linka, jídelní kout s židlemi. Byt je orientován do vnitrobloku. Byt se nachází v 1. NP cihlového bytového domu s výtahem na ul. Mášova v Brně. Byt je ve velmi dobrém stavu. V blízkosti se nachází například Tyršův sad, park Lužánky, Moravské náměstí, supermarket Albert, či sousta resturací. Byt je k dispozici k nastěhování ihned.

Výše nájemného je stanovena na 10.900,- Kč/měsíc, záloha za služby na 1.500,- Kč/měsíc. Nájemce je povinen před zahájením nájmu složit vratnou kauci ve výši 15.000,- Kč. V bytě je zakázáno kouřit a chovat domácí zvířata. Nájemce není oprávněn zřídit si v bytě trvalé bydliště. Byt je určen pro nejvýše dvě osoby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504132
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.