Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 75 m² bez realitkyU Libeňského pivovaru, Praha - Libeň

Rezervováno
U Libeňského pivovaru, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Slunný loftový byt s orientací na východ a do zeleně je ostrovem klidu pouhých 15minut od centra Prahy. Skvělá dostupnost MHD 2 minuty na tramvaj a 5 min na metro B, cyklostezka A1 a možnost parkovat vůz na modré zóně, či po domluvě v podzemních garážích.

Byt sestává z předsíně vhodné pro úložné prostory a útulné koupelny se zavěšeným WC a kvalitní pračkou, na podlaze je dlažba.

Hlavní místnost sestává z propojeného obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní. Luxusní 3-vrstvá dřevěná dubová podlaha jen září díky množství světla přicházejícího 5m vysokými okny s přístupem na krásný balkón.

Kuchyně je vybavena vestavnou myčkou, horkovzdušnou troubou a indukční varnou deskou značky AEG a lednicí značky Electrolux. Všechny spotřebiče jsou nízkoenergetické.

Boční pokoj (pracovna, či dětský pokoj) má zákoutí vhodné pro úložné prostory a vlastné velké otevíratelné okno. Galerie je vhodná pro ložnici - je zde dost místa na 2x2m velkou manželskou postel a šatnu.

Měsíční poplatky zahrnují poplatky + spotřebu elektřiny. Elektřinu převedeme na nájemníka po 3m. Internet je zřízen zvlášť za 500,-/měsíčně, je možné zařídit si vlastní dle preferencí.

!!! RK - nevolat !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504345
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha75
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.