Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyNad Papežem, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj

Nad Papežem, Dobříš - Dobříš, Středočeský krajVybaveno
Cena2 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 939 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji slunný byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+kk ve 4.NP domu s výtahem na Dobříši v lokalitě Větrník. Byt je o výměře 48m² (+2 sklepy).

Byt je po kompletní rekonstrukci s dispozičními úpravami, např. atypické řešení kuchyňského koutu spojeného s obývacím pokojem a zvětšenou koupelnou. Kuchňský kout je vybaven moderními spotřebiči (myčka, trouba Whirpool 6th Sense, indukční deska a digestoř, lednice Samsung). V koupelně je vířivá vana. WC je samostatné. V bytě je laminátová podlaha v kombinaci s dlažbou, nové interiérové i vchodové (bezpečnostní a protipožární) dveře.

Dům je po revitalizaci zmodernizovaný, má zateplenou fasádu a nově vybudovaný vstup do domu s novými vchodovými dveřmi (společenství vlastníků velmi dobře funguje a o dům se dobře stará).

Byt je v klidné a výhodné lokalitě (ulice Nad Papežem) blízko k přírodě i k centru města. Je zde výborná dopravní dostupnost na Prahu i na Příbram, blízko k výjezdu na silnici D4 (busem 25 min do Phy/Na Knížecí se zastávkou na dohled). Pěšky lze take dojít k zastávce vlaku a příměstského autobusového spojení na Smíchov.

Parkovací stání možné hned u domu nebo na parkovišti vedle domu.

V docházkové vzdálenosti se nachází restaurace a dva velké supermarkety.

V okolí domu je hodně zeleně, v bezprostřední blízkosti je rybník Papež, dětské a basketbalové hřistě. Blízkost přírody včetně lesních porostů nedalekých Brd nabízí možnosti sportovního vyžití, turistických i cykloturistických aktivit (sportovní klub Vlaška s restaurací). V pěší vzdálenosti je i místní zámek s jeho rozlehlými zahradami naproti kostel a vedle nově zmodernizovaný areál Na Statku. Odsud kousek do centra je např. muzeum, galerie a veškerá občanská vybavenost. V okolí města je spousta dalších zajímavých míst vybízejících k výletům.

Byt je plně zařízený, byl velmi málo využívaný, tudíž veškeré vybavení je téměř nové. Nabízím jej včetně zařízení a je volný k okamžitému nastěhování. Prohlídka bytu po dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504372
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.