Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyBrechtova, Praha - Háje

Brechtova, Praha - HájeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 550 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízím k pronájmu družstevní byt 2+1/L, o rozměrech 57 m2 včetně lodžie (4m2) na adrese Praha 4-Chodov, Brechtova ulice. Byt se nachází v 6. patře udržovaného panelového domu, který prošel rekonstrukcí (zateplení, nová plastová okna, nové vchodové dveře, dva nové prostorné výtahy, společné prostory). Byt v původním stavu, částečně vybavený.

Obývací pokoj 18 m2 - vstup na zasklenou lodžii, druhý pokoj jako ložnice/dětský pokoj 13 m2. Kuchyně 10 m2. K bytu patří také sklep na chodbě 3,7 m2. Společná prostorná chodba na poschodí pro 5 bytů za zamčenými dveřmi. Orientace oken na Z s hezkým výhledem na Prahu. V místě a jeho okolí je veškerá občanská vybavenost (školy, školky, supermarkety, restaurace, zdravotnické i sportovní zařízení). Dobrá dopravní dostupnost – stanice metra Háje v docházkové vzdálenosti cca 8-10 minut, stanice metra Opatov cca 10-12 minut. Případně 2 zastávky autobusem MHD. Nedaleko od domu je park. V pěší dostupnosti přehrada Hostivař.

Měsíční nájemné je 12.000 Kč, spotřeba elektřiny a vody je zúčtovatelná (poptatky bez elektřiny cca 2.800 Kč). Vratná záloha na 1 měsíc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504467
Dispozice2+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.