Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 100 Kč

+ Poplatky za služby1 198 Kč
+ Vratná kauce17 100 Kč


Tento útulný byt hledá své nové nájemníky! Svým uspořádáním se jedná o komfortní bydlení jak pro jednotlivce, tak i pro páry se zájmem o dlouhodobý pronájem. Jde o bytovou jednotku po kompletní rekonstrukci, která nabízí dvě prostorné neprůchodné místnosti. Ložnici s repasovanými parketami ( aktuálně zařízená pracovním stolem, postelí s matrací a policovým dílem zn. Ikea -dle přání může být nábytek ponechán), a místnost s kompletně vybaveným kuchyňským koutem včetně spotřebičů (myčka, lednička s mrazákem a sporák s troubou).Luxusní koupelna potěší nadstandartně velikým sprchovým koutem a výběrem kvalitních materiálů v kombinaci s nejnovějšími trendy určitě uspokojí i těch náročnějších. S ohledem k životnímu prostředí bylo zřízené moderní a úsporné plynové topení (prosím, vezměte na vědomí, že měsíční poplatky ve výši cca 1300 Kč za plyn a elektřinu budou napsané na nájemce). Dostatek úložného prostoru navíc umožňuje poměrně prostorná vstupní hala a malá komora s pračkou. Byt je situovaný ve čtvrtém poschodí v budově s výtahem a výhledem do vnitrobloku. Společně s orientací na jih poskytuje tiché a pokojné bydlení v centru města s přísunem slunečního světla po téměř celý den. Neodmyslitelnou výhodou tohoto bytu je jeho poloha v krásném prostředí Vinohrad s pěší dostupností na metro Flora a Jiřího z Poděbrad. V okolí najdete množství restaurací, barů a obchodů, ale také parků a zeleně. Plná občanská vybavenost je samozřejmostí. Zastávky autobusu jsou vzdálené jen dvě minuty chůze. To jediné, co od Vás tento byt chce, je abyste se o něj dobře starali. Pro jakékoliv doplnění informací nás neváhejte kontaktovat, budeme se těšit na případnou prohlídku.

This cosy living place searches for new people who would like to live in it! It provides comfortable living for both individuals and couples with a preference for long-term rent. It offers two rooms, one spacious comfortable bed and living room and one dining room with equipped kitchen corner (including dishwasher, fridge and stove with gas-fired stove plates). You will especially love the bathroom with a big shower corner and a little touch of luxury, a parquet floor in the bedroom and a new environmentally friendly and energy saving state of the art condensing gas boiler (contracts with energy providers will be transferred to the tenant - expect around kč 1300 month for gas and electricity). Additionally, the flat has a relatively spacious hall which can yield some extra storage space and another little chamber with a washing machine. Currently the flat is equipped with a bed, a working desk and a storage shelf which can be either kept or removed according to your wish. With its south orientation and being on the fourth floor (new lift available) the rooms are sunny for most times of the day. Facing the inner yard it guarantees a place of calm and peace in the middle of the city. The surroundings welcome you with all the amenities to live in upper Vinohrady. The Flora shopping centre and metro station as well as the wonderful Náměstí Jiřího z Poděbrad are in walking distance. Plenty of restaurants, bars and shops as well as parks and green are nearby. Several bus and tram lines are just a two minutes walk away. Love it already? Then go and meet this flat. The flat is not picky of whom to provide a lovely home in the future, the only thing it wants is to be loved and taken care of.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504664
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 3. 2022
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadhošťská
🚶 166 m (2 min)
PoštaPraha 33
🚶 470 m (6 min)
ObchodFrancerie
🚶 133 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 154 m (2 min)
RestauracePotrefená husa
🚶 179 m (2 min)
LékárnaU Robina
🚶 372 m (4 min)
ŠkolaZŠ Perunova
🚶 252 m (3 min)
Mateřská školaKIDS Company Praha, s.r.o.
🚶 456 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 351 m (4 min)
Hřiště
🚶 375 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.