Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyGranitova, Praha - Hloubětín

Granitova, Praha - Hloubětín
Cena5 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 901 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SPĚCHÁ! - ZLEVNĚN O 290 000 KČ! Nabízíme světlý a velmi prostorný nezařízený byt o rozloze 72,3 m2 ve druhém patře v novostavbě Suomi Hloubětín z r. 2018. Byt je čerstvě dokončen, nikdo ho neobýval a je ihned k nastěhování. V bytě jsou pekné podlahy, obklady, sanita, vše nejvyšší kvality. Samotná novostavba se nachází v blízkosti metra Kolbenova a má výbornou dopravní dostupnost. Kromě metra se v blízkosti domu nachází také tramvajová zastávka s množstvím spojů. Dům je čerstvě dostavěn a ještě voní novotou. Je to ideální bydlení pro rodinu s potřebou prostorného bydlení v krásné úplně nové novostavbě. V CENĚ BYTU JE DPH, SKLEP, GARÁŽOVÉ STÁNÍ a balkón o rozloze 6,5 m2. JSME PLÁTCI DPH, JE MOŽNOST ODEČTU DPH! K NASTĚHOVÁNÍ IHNED! Těšíme se na Vás na prohlídku.

We offer a bright and very spacious apartment of 72.3 sqm on the first floor in the new building of Suomi Hloubětín. The apartment is newly finished, no one inhabited it and is immediately ready to move in. The apartment has nice floors, tiles, sanitary ware, all the highest quality. The new building itself is located close to Kolbenova Metro Station and has excellent transport accessibility. Besides the metro, there is also a tram stop with a lot of connections near the house. The house is freshly finished and still smells new. It is an ideal home for a family with the need for spacious living in a beautiful new brand new building. The price of the apartment is with VAT, garage and balcony with an area of 6.5 m2. We look forward to seeing you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu505229
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha72
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.