Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 59 m² bez realitkyZahradní, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj

Zahradní, Chomutov - Chomutov I, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena449 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 926 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Zdravím,

nabízím k prodeji byt 3+1 (59m3) v OV s vlastnim balkónem. Byt je po rekonstrukci, kdy se v roce 2016 celý byt vyštukoval a položila nová plovoucí podlaha. Udělala se nová kuchyňská linka (kde chybí tedy stále digestoř) a obložila se koupelna sádrokartonem pro hezčí vzhled. Koupelna je původní, ale stále zachovalá. Koupelna je vybavená klasickým světlem a modrým světlem pro zajímavější efekt. Ložnice je vybavená klasickým světlem a vestavná skříň je nasvícená po celé délce červeným světlem, pro romantické chvíle.

Lokalita je velmi lukrativní. Před barákem je parkoviště, kde se na rozdíl od jiných přilehlých lokalit dá vžy zaparkovat. Hned pod barákem je 2.ZŠ (80m) a vedle MŠ (90m). Jedna autobusová zastávka je 130m od vchodu a druhá 350m. Vlaková zastávka je 1km. Otvická obchodní zóna je 750m. Jedná se o horní řadu paneláků na Zahradní, kde je velmi klidné prostředí.

Z jedné strany (z balkónu) je nádherný výhled na horizont. Je zde vidět široko daleko a za dobrého počasí dokonce i Bukovská věž (60km). Z druhé strany je vidět kopeček plný stromů. Z prostřední místnosti je na půl vidět panelák a na půl také hezký široký rozhled jako z balkónu.

Panelák je zateplený s plastovými okny a na balkóně je též obrovské (plastové) trojokno, takže v zimě je možné být i na balkóně a bude tam teplo. Máme zde moderní eurovýtah a před několika lety se rekonstruovala celá střecha. Panelák je udržovaný.

Byt je na prodej prázdný. Zůstane tedy koupelna, kuchyňská linka a obrovská vestavná skříň v ložnici. Nábytek na fotkách a elektrické spotřebiče v kuchyni si odnáším sebou.

Chybí jen lišty mezi plovoucí podlahou a zdí. Chybí z důvodu, že byla plánovaná rekonstrukce elektřiny (jen zásuvky), takže je to prakticky připraveno pro tento účel.

Po prodeji je možné se do bytu rovnou nastěhovat a bydlet.

Prosím především e-mail a SMS (jsem pracovně vytížený). Zavolám Vám zpět.

PS: Byt nenabízím realitkám, leda-že mi za něj nabídnou čásku kterou požaduji. Myslím rovnou prodej, protože přeprodej neakceptuji. Ani nevolejte, jinak si dám tu práci označit Vaše tel. č. negativně na minimálně 10 webech kdovolal.cz a podobně.

PS2: 30.3.2018 BYT JE NYNÍ REZERVOVÁN

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu505503
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha59
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.