Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyEdisonova, Praha - Petrovice

Edisonova, Praha - PetroviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce21 500 Kč


Krásný, slunný, luxusní byt k půlročnímu pronájmu od 1.12.2018. Orientace bytu na JZ zaručuje slunce po celý den, od rána v kuchyni s balkónem a večer západ slunce přímo z ložnice. Byt je z větší části zařízen luxusní podlahou z dubových prken a po obvodu celého bytu jsou vysoké bílé lišty. Bílá IKEA kuchyň je plně vybavena myčkou, mikrovlnnou troubou, troubou a elektrickým sporákem. Byt má velmi prostornou chodbu a malou místnost bez oken, která je využívána jako šatna. Koupelna s vanou a oddělenou skleněnou sprchou je oddělena od toalety, která je samostatná.

K bytu v pronájmu patří jedno parkovací místo v garáži v domě a zároveň poměrně velký sklep (10m2), který je umístěný v prostoru garáží.

V okolí domu je hostivařská přehrada (5 min pěšky), 4 tenisové kurty (přímo u domu), golf Hostivař (5 min autem), Park Hostivař Viva (7 min autem). Dům se nachází v klidném prostředí (starší rodinné domy v okolí) vhodné zejména pro mladé rodiny díky blízké základní škole a školce. MHD na Hájích budete za 5 min autobusem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506029
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.