Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 24 m² bez realitkyKyselova, Praha - Kobylisy

Kyselova, Praha - Kobylisy
Cena2 295 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 733 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 1+kk, 24 m2, po kompletní rekonstrukci, osobní vlastnictví, Praha 8 – Kobylisy (sídliště Ďáblice), 300m od metra „C“ Ládví.

Byt se nachází ve 2.NP panelového domu po revitalizaci. Skládá se z pokoje vč. kuchyňského koutu (16,4m2), zděné koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem, prostorem pro pračku a WC (2,4m2) a vstupní předsíně (3m2). Byt je po nové kompletní rekonstrukci – plastová okna se žaluziemi, plovoucí podlaha, nové rozvody elektro, nové obklady, sanita a kuchyňská linka s varnou deskou a digestoří. V předsíni prostor pro vestavěné skříně (viz půdorys). Topení a ohřev teplé vody centrální. V domě přístupy přes čipy + další zámek pro byty na patře.

Byt je klidný, je orientován na jihozápad směrem do udržovaného parku. Bezproblémové parkování přímo před domem (bez zón) nebo za domem (se zónami). Atraktivní poloha 3 min. pěšky od metra „C“ Ládví, tramvajová zastávka přímo u domu. Výborné dopravní napojení na D8 a magistrálu.

V rámci obchodního centra Ládví je supermarket Albert, restaurace, banka, pošta, lékárna apod. V blízkosti škola a školka. Nedaleko Ďáblický háj, plavecký areál Na Šutce je vzdálen 3km.

Vhodná investice nebo jako startovací byt.

Při komunikaci, prosím, uvádějte svůj mail a telefon.

Cena 2.295.000,-Kč, vč.právního servisu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506291
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha24
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.