Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyNa Jarově, Praha - Žižkov

Na Jarově, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 318 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k pronájmu velmi pěkný, již zařízený, byt 2+kk o výměře 43m² situovaný v 5. nadzemním podlaží v domě s výtahem. Byt je po kompletní rekonstrukci s novou koupelnou a kuchyňskou linkou. Je vybaven spotřebiči, pračkou, nádobím i nábytkem. V bytě je dostatek úložných prostor díky vestavěným skříním, šatní skříni v ložnici, botníku a televizním skříňkám v obývacím pokoji. K bytu náleží sklep o výměře 2,5m². V místě je dobrá občanská vybavenost – restaurace, lékárna, poliklinika, školka, základní škola, obchod. Byt je v docházkové vzdálenosti od tramvajových zastávek Kněžská Luka, Chmelnice. Autobusová zastávka (Habrová - 6 min jízdy na metro "A" Želivského) je asi 100 m od bytu.

Byt je ihned k nastěhování.

Záloha na služby a energie 4318 Kč / měsíc (v minulosti cca 5000-12000 zpětně vraceno ve vyúčtování). Cena měsíčního nájmu 14.000,-. Kauce ve výši 1 měsíčního nájmu vč poplatků. Nabízí přímý majitel, RK nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506429
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.