Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 167 m² bez realitkyStaré Křečany - Staré Křečany, Ústecký kraj

Staré Křečany - Staré Křečany, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena1 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 933 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám nemovitost, která se nachází v klidné lokalitě, v obci Staré Křečany. Jedná se o patrový rodinný dům, vhodný k trvalému bydlení, nebo k rekreaci.

V přízemí domu jsou čtyři místnosti, koupelna a suché WC. V patře jsou tři místnosti a dva podkrovní prostory. Nad patrem je půda, dům je z části podsklepen a v zadní části domu je prostorná dílna, pod kterou je garáž, do které se zajíždí z boku.

Nemovitost je v původním stavu, ale po léta udržovaná, suchá, elektroinstalace je nově zapojená, zdrojem vody je vlastní studna, která se nachází ve sklepě, odpad je vyřešen jímkou. Vytápění je možné momentálně pomocí lokálních kamen, která jsou v tuto chvíli pouze v jedné místnosti, jinak dům má dva komíny, na které je možné připojit například krbová kamna z jakékoliv obytné místnosti. Střecha je v dobrém stavu. K domu patří zahrada o rozloze 1470 m2 a další pozemek o rozloze 1492 m2 (po dohodě možno prodat bez tohoto druhého pozemku).

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost- stanice autobusové zastávky zhruba 50 m od nemovitosti. V okolí je krásná příroda, nedaleko je například Národní park České Švýcarsko, Německá republika, atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506474
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha167
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.