Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyTruhlářova, Praha - Černý Most

Truhlářova, Praha - Černý MostMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme pronájem plně zařízeného bytu 2+kk v novostavbě v klidné lokalitě Rajský vrch, 5 min. chůze od metra Rajská zahrada, 5 min. busem nákupní centrum Černý most a Ikea. Autobusová zastávka 2 min. chůze od domu. V okolí krásná příroda vhodná na procházky, park s rybníkem. K bytu přísluší garážové stání pro jedno auto a sklep. K domu je bezbariérový přístup, výtah, byt je v 3.patře. Byt má rovněž balkon o výměře 7 m2. V kuchyni k dispozici myčka nádobí, mikrovlnná trouba, elektrická varná deska, nová pračka. V ložnici manželská postel, skříň a komoda, v obýváku rozkládací pohovka. Vzhledem k velikosti vhodné pro max. 2 osoby bez dětí. Poplatky zahrnují vše (Teplo, voda, elektřina, internet, používání garáže) a jsou plně vyúčtovatelné. Akceptujeme pouze nekuřáky, bez zvířat. Byt je volný od 1.7. 2022 nebo dohodou.

We offer fully equiped flat 2+kk in a quiet area of Rajsky vrch, 5 min. walking distance to the metro station Rajska zahrada and 5 min. by bus to the shopping centre Černý most and Ikea. Bus stop is 2 minutes walking from the building. There is also one garage parking spot and a cellar available to use. Flat has a balcony of 7 m2. The entrance is wheelchair accessible and there is a lift. The flat is on the 3rd floor. Kitchen is equiped with dish washer, microwave, electric cooktop. A new washing machine is in the bathroom. In the bedroom there is a matrimonial bed, a wardrobe and 2 chests of drawers. In the living room there is a folding sofa. In the surrounding there is a beautiful nature convenient for walking, a park with a pond. The flat is available for max. 2 persons, without kids. The utility charges include everything (heat, water, electricity, internet, garage usage) and will be counted based on the consumption. We accept only nonsmokers, without animals. The flat is available as from the 1st of July or as convinient.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506510
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Parkování
Garáž
Balkón
Sklep
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDGenerála Janouška
🚶 207 m (2 min)
PoštaPraha 98
🚶 518 m (6 min)
Obchodvietnamský obchůdek
🚶 473 m (6 min)
Banka
🚘 2 027 m (4 min)
RestauraceSochi
🚶 802 m (10 min)
Lékárna
🚶 582 m (7 min)
Školazákladní škola
🚶 528 m (6 min)
Mateřská školaCPD Gen. Janouška
🚶 337 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 235 m (2 min)
HřištěDětské hřiště Vlčkova
🚶 248 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.