Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyMakovského, Praha - Řepy

Makovského, Praha - ŘepyVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi hezký, světlý, zrekonstruovaný a útulný byt 2kk v Praze 6 Řepích o výměře 39, 4 m2, plus 6, 8 m2 zaskleněná lodžie. Byt se na nachází ve 4. patře panelového domu s výtahem, situován na jih s příjemným výhledem.

Byt nabízíme kompletně zařízený ihned k nastěhování.

Dispozice: Předsíň s bezpečnostními dveřmi, ložnice (postel s úložným prostorem, šatní skříň, noční stolky, prádelník, žehlicí prkno, žehlička), obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem (lednička, mraznička, elektrická trouba a sklokeramická deska, digestoř, nádobí, tv, sedačka, větrák, barový pult s židlemi), zaskleněná lodžie, toaleta, koupelna se sprchovým koutem, pračkou.

Možnost parkování přímo před domem. Výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost. Zastávka tramvaje Slánská č.9, 10, 16, 100 m od domu, 15 minut na metro Anděl. Autobus 180, 225 100 M od domu, 7 minut na metro Nemocnice Motol, 10 minut na metro Zličín, 7 minut metro Stodůlky.

Přes ulici Billa, Albert, McDonalds, poliklinika, pošta, Ovocný Světozor, lékárna, dm. Fitness Club Řepy a restaurace u Čertíka přímo v budově. V blízkosti restaurace, pizzerie, cukrárna. Park Ladronka, Šárka 15 minut.

Cena: 13 000 plus 3 500 poplatky (zahrnují zálohy na elektřinu a vodu, služby, rozhlas, TV, možnost Internet UPC 100 Mbit/s. 500 kč-měsíc)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506608
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.