Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 118 m² bez realitkyMusílkova, Praha - Košíře

Musílkova, Praha - Košíře
Měsíční nájemné28 000 Kč


 Velmi pěkný byt v novostavbě v klidné části Prahy 5. Celková plocha bytu je 118 m2 a součástí je obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice, 2 koupelny, vstupní hala, oddělené WC a komora. Byt je vybaven kompletním kuchyňským koutem včetně spotřebičů a vestavnými skříněmi. K bytu náleží balkon s výhledem do zeleně, 2x garážové staní a sklepní kóje. Cena za pronájem bytové jednotky je 28.000 Kč + fixní poplatek 2.250 Kč (společné prostory,výtah, odpadky...) + variabilní poplatky 2.750 Kč (vyúčtovatelné dle spořeby za elektřinu, vodu a plyn). Odečty jsou prováděny na základě podružného vodoměru, elektroměru a plynoměru bez přístupu do bytové jednotky). Cena za pronájem je k jednání.

K nastěhování: 1/6/2008

Modern apartment placed in a recently built building. This 118 m2 large apartment is situated on the 3rd floor with lift.It consists of a spacious living room with fully fitted top quality kitchen, spacious south oriented balcony, 3 bedrooms, 2 full bathrooms, separate WC and a hall. Parquet thoughout.Double garage and storage room included in the rent.Nice and quiet area !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5068
Dispozice4+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha118
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.