Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 176 m² bez realitkyNa Kamenné Hrázi, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský kraj

Rezervováno
Na Kamenné Hrázi, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský krajVybaveno
Cena8 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 582 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bezbariérového rodinného domu s garáží, zahradou a bazénem v klidné části obce Drahelčice v okrese Praha-západ. Velmi žádaná lokalita, 10 minut od stanice metra B Zličín a shopping parku Zličín (OC Metropole Zličín, Tesco, Globus, Ikea atd.) . Dům je zděný, přízemní a dispozičně řešen jako velmi prostorné 4+kk s garáží, velmi prostorný obývací pokoj s krbem, jídelna, plně vybavená kuchyně, dva pokoje, ložnice, technická místnost, koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatné wc, nad celým domem je prostorná půda, která slouží jako další úložný prostor. Zahrada je lemována vzrostlými tújemi, což zaručuje klid, studna na zalévání, kruhový bazén a velká, částečně krytá terasa.

Vstup na terasu je možný ze dvou neprůchozích pokojů, jídelny a prostorného obývacího pokoje s krbem, s krbovou vložkou, která je napojená na ústřední topení a lze jím tedy vytápět celý dům a ohřívat vodu, jsou tu tedy dvě možnosti vytápění domu - plynem a nebo dřevem.

Jedná se o klidnou, novou čtvrť na okraji obce. Nedaleko se nachází dětské hřiště, autobusová zastávka směr Zličín je 400m od domu. Ve vzdálenosti do 2,5 km nalezneme veškerou občanskou vybavenost jako jsou školy, školky, banky, pošta, lékárna, lékaři, veterina, obchody (město Rudná).

Městský vodovod + studna, kanalizace, plyn. Pozemek je velký 864 m2, zastavěná plocha 201 m2. PŘI VÁŽNÉM ZÁJMU A RYCHLÉM JEDNÁNÍ DOHODA MOŽNÁ!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506817
DispoziceOstatní
Plocha pozemku864
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha176
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.