Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 148 m² bez realitkyMiroslava Hajna, Praha - Letňany

Miroslava Hajna, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmeme nový prostorný byt 4kk s velkou terasou a balkonem v posledním 10 patře v ulici Miroslava Hajna, Letňany, v nové zástavbě. Realizace bytu byla provedena v rámci nadstandardní úpravy. Velmi dobře dispozičně řešený byt o celkové vnitřní užitné ploše 95m2, s terasou 42m2 a 11m2 balkonem nabízíme s plně vybavenou kuchyňskou linku značky Sykora (varná deska, trouba s grilem, vestavná mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka Miele). V rámci pronájmu je byt dále vybaven křišťálovým lustrem a osvětlením ve všech pokojích, prosklenou knihovnou, kompletní jedou ložnicí včetně vestavné skříně. V bytě je instalován internet (WIFI na byt), TV a je k dispozici i nový zabezpečovací systém. Součástí vybavení není jídelní stůl.

Zdařilá dispozice bytu nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem (32m) a se vstupem na prostornou terasu a dále tři neprůchozí ložnice. Z jedné ložnice je vstup na balkon. Samostatné WC a prostorná koupelna s denním světlem je vybavena dvoj-umyvadlem a rohovou vanou a podlahovým topením. Vstupní hala je účelně řešena vestavěnými prosklenými skříněmi a nabízí dostatek úložných prostor. Dominantou bytu je terasa, která nabízí obyvatelům bytu dostatek soukromí a prostoru k relaxaci. K bytu náleží nadstandardně velké uzamykatelné garážové stání pod bytovým domem a sklep.

Jedná se o byt v posledním patře, kdy v patře jsou pouze 3 tiché malé bytové jednotky, což zajišťuje naprosté soukromí.

Nové Letňany poskytují všechny výhody moderního bydlení a možnost bezpečného parkování v podzemních garážích včetně kompletního zajištění občanského života (školka (50 m), školy, OC Letňany, sportovní kluby (squash, posilovna, apod).

V klidné části blízko domu se nachází dětské hřiště (50 m) a rozsáhlý Lesopark Letňany se stezkami pro pěší, cyklistiku či bruslaře. Zastávka MHD 5 min. pěšky. Metro Letňany 10 minut.

RK a makléři prosím nepsat!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507140
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha148
VybavenoČástečně
Podlaží10
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.