Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 63 m² bez realitkyŠrámkova, Havířov - Bludovice, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Šrámkova, Havířov - Bludovice, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 800 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu vybavený byt 3+1 v osobním vlastnictví o výměře 62.90 m2, situovaný v 6. podlaží z 8. , na ulici Šramkova v Havířově – Podlesí. K bytu náleží dále balkón a prostornější sklepní kóje.

Dům je po celkové revitalizaci: Nové výtahy, společné prostory, schránky, elektrické rozvody, plastová okna, zateplení. Byt je po částečné rekonstrukci z roku 2010.

V bytě zůstane vybavení dle popisu a nebo dohody. Kuchyň: Kuchyňská linka r.v.2010 s plynovým sporákem a elektrickou troubou, digestoř, velká lednice s mrazákem. Stůl a 2 židle. Plovoucí podlaha / dlažba.

Koupelna: Vana, umyvadlo se skřínkou a zrcadlem, pračka do 3.5kg, samostatné WC. Rozvody vody a odpadu v plastu, dlažba, sádrokarton. Obývací pokoj: Velká zánovní rozkládací sedačka, TV stolek, Wi-fi router s vysokorychlostním připojením na internet, linoleum. Malý pokoj: Šatní skříň. Komoda. Plovoucí podlaha. Ložnice: Manželská postel 180x200cm, Šatní skříň. Koberec.

Nové bytové protipožární dveře r.v.2017, Nové interiérové dveře, Žaluzie ve všech oknech.

Byt je tichý, v klidné lokalitě mimo hlavní cesty, bez ruchu. Celá lokalita je příjemná a hned u lesa.

Orientace obývacího pokoje a balkónu na jiho-západ, z balkónu výhled na Beskydy. Ostatní pokoje na severo-východ.

Byt je díky poloze a zateplení v zimě teplý a v létě zase chladný.

Dobrá občanská vybavenost - v místě jsou 2 školky, 2 základní školy, přírodní park, zastávka MHD, cyklostezky a bruslařské stezky. Zimní stadion, Autobusové Nádraží a Obchodní Centrum Rotunda (Kaufland, Lídl, Elektro, Oblečení, Lékárny) – to vše do 7minut pěšky. Parkování přímo před domem. Další výhodou bytu jsou nízké náklady na bydlení.

Nájemné činí 7.800 Kč / měsíc. Zálohy na služby pro 3 os. (teplo, voda, el.spol.prostory, výtah. úklid) 2.400 Kč / měsíc. Elektrika a plyn cca 800 Kč / měsíc, připojení se přepisuje na nájemníka. Možnost připojení TV+internet (PODA nebo UPC), lze také přepsat. Vyúčtování ročně, přeplatky se vracejí na účet nájemníka.

Max. pro 4 osoby. Jistina je 20.000 Kč a vrací se po ukončení pronájmu. Nájemné a zálohy se platí vždy do 25. v předešlém měsíci. K dispozici od 1/4/2018 na dobu neurčitou. Preferuji dlouhodobý pronájem. Profesionální smlouva. Pouze slušným lidem s prokazatelnými příjmy. Preferuji nekuřáky a bez zvířat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507172
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.