Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 89 m² bez realitkyVoskovcova, Praha - Hlubočepy

Voskovcova, Praha - HlubočepyVybaveno
Cena4 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 080 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt v družstevním vlastnictví o výměře 89 m2 ve Voskovcově ulici na Praze 5-Barrandově. Byt prošel v roce 2014 celkovou rekonstrukcí, byly vyměněny veškeré rozvody, podlahy. Jedná se o slunný byt o dispozici 4kk. Byt je dispozičně rozdělen na vstupní chodbu, tři pokoje plus prostorný obývací pokoj s kuchyňskou a jídelní částí, dvě koupelny (jedna s rohovou vanou a druhá se sprchovým koutem, obě s WC a okny, což umožňuje přirozeně větrat) + sklep. Fasáda je zateplená, společné prostory prošly úpravami a jsou zrekonstruované. Byt se nachází v klidné lokalitě sídliště Barrandov, v blízkosti zeleně Prokopského údolí a lesoparku Malá Chuchle. Možnost sportovního vyžití v blízké ZŠ (tenisové kurty, atletická dráha) či v Aquaparku, v okolí jsou mateřské školky, Albert, Billa, Lidl. Výborná dostupnost do centra Prahy,15 minut tramvají nebo autobusem na Smíchovské nádraží nebo Zličín. Další dotazy rád zodpovím osobně. Byt je k dispozici ihned. Částečně nesplacená anuita. Kupující neplatí daň z nabytí nemovitosti!!!

I offer for sale an apartment in cooperative ownership of an area of 89 sqm in Voskovcova street in Prague 5-Barrandov. The apartment underwent a complete reconstruction in 2014, all the flooring was replaced. This is a sunny apartment available at 4kk. The apartment is divided into entrance hall, three rooms plus a spacious living room with kitchen and dining area, two bathrooms (one with a corner bath and the other with a shower, both with toilet and windows). The façade is insulated, the common areas have been refurbished and renovated. Other questions I'd like to answer in person. The apartment is available immediately. Partially unpaid annuity. The price is for negotiation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507199
Dispozice4+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha89
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.