Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyBělehradská, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Bělehradská, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt 1+kk po celkové rekonstrukci, 36 m2. V bytě je nová kuchyňská linka, sprchový kout, vestavěná skříň, prostorná zasklená lodžie – ve stavu, jak vidíte na fotografiích. K bytu náleží odkládací komora na chodbě a sklep. Byt se nachází v 7. NP s výtahem. Dům je celkově zrekonstruován, zateplen, má plastová okna. V bytě je zavedena kabelová televize a internet (nutno zaktivovat nájemcem).

V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, zastávky MHD,OD Kaufland, u domu je relativně dobrá možnost parkování. Univerzitní kampus na Stavařově je v dosahu pěšky.

Vratná kauce 14 000 Kč.

Preferujeme dlouhodobý pronájem pro 1 max. 2 osoby. Poplatky zahrnují vytápění, vodné - stočné, výtah, úklid, elektřinu ve společných prostorech. Vyúčtování se provádí jednou ročně dle skutečné spotřeby. Elektřinu v bytě hradí nájemce na vlastní účet.

Byt bude volný od 1.10. 2015 - prohlídky jsou po domluvě možné v úterý.

We offer to rent very nice sunny flat - 1 room, bathroom and small kitchen 36 m2 in the overall reconstruated house. To the flat belongs new kitchen line, shower box, built-in wardrobe, full-windows balcony, cellar, small chamber by the lift, phone and internet connection is in.

Surround the house you will find many civic amenities as shops, restaurants, post, citybus stops.

We required 2 months refundable damage deposit.

We prefer long-term rent for 1-2 persons.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu50722
Dispozice1+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha36
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.