Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 56 m² bez realitkyHarmonická, Praha - Stodůlky

Harmonická, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný, slunečný byt 1+kk o ploše 47m2 + balkon 9m2 . Byt je v 1. patře 4- patrového cihlového domu (kolaudace 2005) v klidné části Praha 5 - Stodůlky, s bezbariérovým přístupem.

Prostorný obývací pokoj je spojený s kuchyní vybavenou elektrickým sporákem s troubou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a lednicí s mrazničkou. V kuchyni je velký rozkládací stůl a židle. Koupelna společně s toaletou je vybavená vanou, toaletními skřínkami a pračkou. Ve vstupní hale je prostorná šatní skříň. Byt nabízí úložní prostor díky prostorní komoře. Další úložný prostor nabízí sklep 1,2m2 bezprostředně u bytu. Podlahy plovoucí + dlažba. Plastová okna se žaluziemi.

Klidná lokalita v blízkosti Centrálního parku, dobře dostupná MHD – metro B 10 minut chůze (Luka/Lužiny/Hůrka) nebo autobus 3 minuty ze stanice Nová Kolonie (cca 100 m od domu) na stanici metra Luka. Metro A Motol dosažitelné třemi zastávkami autobusem. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Veřejné parkování před domem.

Ideální pro 1 -2 osoby - jen nekuřáci, bez domácích mazlíčků.

Nájemné: 13 000 Kč + zúčtovatelné poplatky 2 800 Kč (do výše poplatků je zahrnuto vše spojené s užíváním bytu vč. el. energie)

Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmu /26 000 Kč.

Byt je volný od 15.1. 2019.

We are offering a long-term rental of a beautiful, sunny, south oriented 47sqm flat + 9sqm balcony, located on the ground floor of a four- storey brick apartment house in Prague 13, Stodůlky. Wheelchair access.

The living room has a fully furnished kitchenette with home appliances including an el. stove, oven, microwave, extractor and fridge. The entrance hall has a wardrobe for clothing. There is a bathroom with a bathtub, washing machine and a toilet. In the flat is a small utility room and a 1,2sqm storeroom is close next to the flat. The living room is not furnished.

Location is perfectly accessible by public transport – B line metro stops are within a 10 minute walk (Luka/Lužiny/Hůrka) or 3 minutes by bus from the bus station Nova Kolonie (about 100 m away from the house) to Luka metro stop. Motol metro stop on the A line is 3 bus-stops away. Good location close to Central park. Kaufland, Billa, Lidl within walking distance. Public parking is in front of the flat.

Rent 13 000 CZK/month. Refundable deposit of two monthly payments /26 000 CZK .

Billable charges including electricity are 2 800 CZK (annual settlement based on actual consumption).

The flat is ready to rent from 15.01.2019. Non smokers only. No pets allowed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507230
Dispozice1+kk
Dostupné od15. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.