Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 61 m² bez realitkyK Sídlišti, Police nad Metují - Velká Ledhuje, Královéhradecký kraj

K Sídlišti, Police nad Metují - Velká Ledhuje, Královéhradecký kraj
Cena1 563 627 Kč

Tato nemovitost již od 6 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme (stavební firma MARATONSTAV a.s.) k prodeji nový byt v Polici nad Metují, K Sídlišti č.p. 397, který byl zkolaudován 7. července 2009. Byt se nachází ve čtyřpodlažním bytovém domě se 16ti bytovými jednotkami. Ke každému bytu přináleží zděný sklípek ve spodní části domu. Zde se též nachází prostor sušárny, kočárkárny a kolárny.

Vytápění je centrální z městské kotelny. Každý byt má své měření ELI, vody, teplé i studené a topení. Byt je standardně vybaven včetně podlahových krytin, sektory i spížních a šatních skříní, ke každému bytu náleží jedno parkovací místo. Odpad bydlících je řešen společným kontejnerem v přístřešku.

Bytový dům se nachází v oblasti CHKO na klidném místě v centru Police nad Metují.

Okolí: Zdejší členitá krajina, které dominují zalesněné hřebeny stolových hor a labyrinty rozsáhlých skalních měst, nabízí nepřeberné možnosti výletů, možnosti aktivní i pasivní rekreace v nedotčené přírodě.

Historické a kulturní památky skýtají možnosti estetických zážitků i poučení. Ne nadarmo si zdejší krajinu oblíbily mnohé význačné osobnosti našeho kulturního, uměleckého i společenského života minulosti i současnosti.

Díky poloze mezi Krkonošemi a Orlickými horami a zároveň bezprostředně na česko-polské hranici s řadou turistických přechodů, je tato oblast ideální výchozí základnou i pro náročnější turisty, cyklisty či motoristy. Dobré sněhové podmínky nabízejí i mnoho možností zimních sportů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu50724
Dispozice2+1
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.