Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 400 m² bez realitkyStrančice - Všechromy, Středočeský kraj

Strančice - Všechromy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena18 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 80 154 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji atraktivní nemovitost, nacházející se 20min. od centra Prahy. Rodinný dům kolaudovaný v roce 2001 je postaven s důrazem na kvalitu provedených prací a použitých materiálů, stojící na pozemku o rozloze 2063m/2, zastavěná plocha 339m/2.

Dispozičně je dům řešen 5+kk s vnitřním bezúdržbovým plnoautomaticým bazénem, saunou a dvougaráží, celková užitná plocha je 400m/2. Po vstupu přes předsíň se dostaneme do otevřeného vzdušného prostoru obývacího pokoje, jehož součástí jsou krbová kamna, kuchyně a jídelny s přímým vstupem na terasu a zahradu. Kuchyň je vybavená vestavěnými spotřebiči. Otevřený prostor stěn oken dodává celému prostoru dostatek světla a neobyčejnou atmosféru. Součástí je vnitřní bazén s protiproudem a saunou. Stěny bazénu jsou prosklené s elektrickými venkovními roletami. Prostor bazénu je nadstandardně klimatizován. Součástí přízemí je vybavená prostorná koupelna s WC, vanou dvěma umyvadly a technická místnost. Ve 2. NP se nacházejí 4 pokoje se šatnami, vybavená koupelna s masážním sprchovým koutem, WC, bidetem a umyvadlem. Součástí jednoho pokoje je rozlehlá terasa, navržená pro položení trávníku. Dále se zde nachází vstup do půdního prostoru, vhodného k uskladnění sezónních věcí. V celém prostoru domu je podlahové topení.

Dům obklopuje krásná zahrada s kapkovou závlahou, vzrostlými stromy a vlastní studnou. Na zahradě je krásný altán.

RD je napojen na veškeré inženýrské sítě a vybaven elektronickým zabezpečovacím zařízením, elektrická vjezdová brána i garážová vrata.

Objekt je vhodný pro trvalé bydlení i pro podnikání ve velmi dobré lokalitě.

V obci je kompletní občanská vybavenost, v okolí množství cyklostezek. K dopravě do Prahy lze využít i vlakové spojení z nedalekých Stránčic.

V případě zájmu volejte majiteli na tel. +420 736 773 806. RK NEVOLAT!!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507279
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha400
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.