Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyPatočkova, Praha - Břevnov

Patočkova, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné11 800 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem bytu 35 m2, 1+k.k. s balkonem v luxusní novostavbě na Praze 6, Břevnov. Byt je zcela zařízený nábytkem včetně vestavěné kuch. linky, ledničky, pračky i zařízení pokoje. V předsíni je na míru zhotovená velká vestavěná skříň, v bytě je přípojka kabelové televize a internetu. V bytě jsou nadstandardní plovoucí podlahy, v koupelně s oknem je dlažba. V bytě je ústřední topení včetně teplé vody a otopného žebříku v koupelně.

V domě je výtah. Vstup do domu je zajištěn čipovými vstupníky spojenými s videotelefonem v předsíni. V bytě jsou bazpečnostní dveře a dřevěná EURO okna. Okna bytu jsou do postranní ulice s volným výhledem do zeleně na východ. Byt je ve 3. podlaží zděné luxusní novostavby. Přímo před domem je stanice BUS MHD se spojením na metro Hradčanská nebo Dejvická /doba jízdy cca 7 minut, dále je přímé spojení na Zličín a výhodné rychlé spojení na letiště. V blízkosti je i výhodné spojení do centra tramvajemi s jízdou okolo Pražského hradu.

V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost včetně polikliniky, lékárny, pošty a celé řady obchodů. Přímé spojení je i do nemocnice Motol a Homolka.

V těsné blízkosti je navazující rozlehlý park se zahradou Břevnovského kláštera a obory Hvězda.

Příjemné bydlení pro 1 osobu.

Renting a luxury apartment 35 m2, 1 + kk. with balcony in luxury new building in Prague 6, Břevnov. The apartment is fully furnished, including built-in kitchen. lines, refrigerators, washing machines and room facilities. In the hall is a large built-in wardrobe, the apartment has a cable TV and internet connection. In the apartment there are above-standard floating floors, in the bathroom with window there is tiles. The apartment has a central heating system including hot water and a heating ladder in the bathroom.

The house is a lift. The entrance to the house is secured by the chip enthusiasts connected to the videophone in the hall. In the apartment itself there is a basement door. The windows of the apartment are on a side street with a clear view of the green to the east. The apartment has wooden windows. The apartment is on the 3rd floor brick luxury new building. Directly in front of the house there is a 2-line public transport line with connection to the metro Hradčanská or Dejvická / driving time about 7 minutes, there is direct connection to Zličín and convenient fast connection to the airport. There is also a convenient connection to the center by tram with a pleasant ride around Prague Castle.

All civic amenities, including a clinic, pharmacy, post office and a wide range of shops, are in the immediate vicinity. Direct connection is also to the Motol and Homolka hospitals.

In close proximity there is a large park with a garden of Brevnov Monastery and Hvězda.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507498
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.