Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyPod Křiby, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Pod Křiby, Zlín - Zlín, Zlínský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 300 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím pronájem manažerského kompletně vybaveného bytu 2+kk o výměře 65 m2 s parkovacím stáním a terasou 15m2 v žádané lokalitě Pod Křiby ve Zlíně nedaleko centra. Byt je v jednom z posledních pater a nabízí krásný výhled do okolní přírody.

Byt nabízím s veškerým vysoce nadstandardním vybavením, stačí si vzít jen své osobní věci. V bytě je pračka,sušička, lednička, myčka, mikrovlnná trouba, kávovar, 2x LCD TV, nábytek, sedací souprava, postele aj. V předsíni a v ložnici jsou velké vestavěné skříně. Připojení na internet je v ceně nájmu. Byt je ihned k nastěhování.

Měsíční nájem 14.500,- Kč + služby 3.600 Kč (záloha dle spotřeby a obsazenosti - el., voda). V případě zájmu možnost zajištění úklidu.Kauce ve výši 2 nájmů.

Apartment designed for managers 2 + kk, on the area of ​​65 m2 with parking space and 15 m2 terrace in the desired locality Pod Křiby in Zlín. The apartment is on one of the last floors and offers a beautiful view of the surrounding countryside.

I offer the apartment with all the high standard equipment like furniture, washing machine, dryer, refrigerator, dishwasher, microwave, coffee maker, 2x LCD TV, etc. just take your personal belongings. In the hallway and in the bedroom there are large built-in wardrobes. Internet connection is included in the rental price. The apartment is immediately ready to move in.

Monthly rental 14.500, - CZK + services 3.600 CZK (advance according to consumption and occupancy - electricity, water). In case of interest, the possibility of cleaning is provided for extra charge.. The deposit is 2 leases.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507645
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.