Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 500 m² bez realitkyŠkroupovo náměstí, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký kraj

Škroupovo náměstí, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký kraj
Cena12 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 51 770 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Historický , 2.patrový dům v centru města Česká Lípa. Jedná se o nově zrekonstruovaný, členitý objekt s historií sahající do 14. století. Součástí objektu jsou 2.patrové, klenbové sklepy. Na tyto sklepy je zpracována technická dokumentace na využití v podnikání v oboru gastronomie. Přízemí objektu se skládá ze dvou nebytových, prodejních prostorů, ve výměře 80 m2.Každý tento prostor má své hygienické zázemí. V I. patře domu - 120 m2 jsou umístěny administrativní prostory, se zasedací místnosti o rozloze 50 m2, včetně hygienického zázemí. Druhé podlaží, podkroví je zařízeno a zkolaudováno jako bytový prostor, byt 3+1 o výměře 120 m2. Je zařízen nábytkem na míru. Celý objekt se vytápí el.topením - přímotopy. Součástí nabízeného objektu je i přilehlý prodejní prostor, který je zasklen klenbovou střechou, zateplené prodejním zázemí. Ihned volný.

We offer a real property in česká Lípa, North Bohemia, Czech Republic Spaces for businessmen , firms, gastronomic establishments etc. . . for a respectable price !!!!! The Historical building has 2 floors. The house is recently reconstructed and is located in the centre of the city. It´s history gets at the 14th century . A two-floor arcade cellars involved. A groundfloor consists of 2 non-residential rooms whith area of 80 m2. The first floor – administrative spaces - whith the area of 120 m2, a boardroom pertains 50 (m2). The second floor is written to be a home unit 3+1 (120 m2) on a Cadastral Tenure of office, CR. There is a made-to-measure furniture that keeps up the floor image. Electrical heating is running in the whole object. Quite large marketplace-like unit with a glass roof also pertains. Immediately prepared to reside in !!!!!!! negotiated price

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu50781
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha500
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.