Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 100 m² bez realitkyMasarykovo náměstí, Nový Bydžov - Nový Bydžov, Královéhradecký kraj

Masarykovo náměstí, Nový Bydžov - Nový Bydžov, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné2 999 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


Hledáte nejlevnější ubytování v okolí Nového Bydžova? Ta naše umožňuje dlouhodobé ubytování za velmi příznivé ceny v lokalitě, která je výborně dostupná – ať už ve dne, nebo v noci, ať už autem, nebo městskou hromadnou dopravou.

Naše ubytovna přímo navazuje na širší městské centrum. Je umístěna v dvoupatrové cihlové budově a poskytuje levné ubytování v 10 pokojích.

Je umístěna v domě v původní městské zástavbě, okna ubytovny jsou dřevěná, vytápění potom zajišťuje ústřední topení a radiátory, teplou vodu bojler.

Ubytovna nabízí ubytování v pokojích pro dva, tři, čtyři, pět a sedm osob. Standardní vybavení pokojů potom tvoří postele, stůl se židlí a skříně. Našim hostům poskytujeme zdarma lůžkoviny.

Po celé budově naší ubytovny a tedy i na pokojích, je k dispozici signál WIFI. Pokoje jsou zařízeny jednoduše, nicméně účelně – často je tak využívají převážně dělníci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507983
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.