Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 150 m² bez realitkyRevoluční, Praha - Nové Město

Revoluční, Praha - Nové MěstoVybaveno
Cena13 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 58 101 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý vlastník nabízí luxusní reprezentativní být 5+kk+2WC, 150 m2, v Praze 1 v Revoluční ulici 1403/28 ve třetím nadzemním podlaží v zrekonstruovaném cihlovém secesním domě s novým výtahem. Okna jsou situovaná do vnitrobloku. Pouze 1 okno je situované do Revoluční ulice. Krásný být je po rozsáhlé rekonstrukci, všechno je nové včetně podlah (dubové parkety), stropu, stěn, kotle, zařízení, značkové luxusní vybavení, stropní LED osvětlení.

Být zahrnuje jídelnu s kk a s krbem, obývací pokoj, dvě ložnice, halu, dvě koupelny, jednu s vanou (džakuzi), druhou se sprchovým koutem, dvě toalety, předsíň a balkón. Dole v suterénu se nachází suchý sklep 10 m2. Být je zařízený novým luxusním nábytkem (nábytek není v ceně) a dovezenou kuchyní z Itálie. Být má vlastní vytápění - svůj nový plynový kotel, nebo lze používat funkční čistý krb, který dodává unikátní atmosféru.

Místnosti: 21m2, 28,7m2, 29,4m2, 24m2, 11,3m2, 7,1m2, koupelna 6m2, sprcha 2m2, chodba 3,9m2, předsíň 4,6 m2.

Dům má velký uzavřený dvůr. Být i dům je ve velmi dobrém stavu po rekonstrukce a nachází se ve velmi žádané lokalitě, v centru Prahy, s dobrou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. V blízkosti jsou nákupní centra, obchody, restaurace, nový park a hřiště pro děti.

Orientace oken do ulice (jeden pokoj) a do vnitrobloku (ostatní pokoje a chodby).

Restaurovaná špaletová okna i prvky v celém bytě dotváří jeho jedinečnost. Jedná se o velmi žádanou lokalitu.

Dům je v centru Prahy, 700 metrů od Staroměstského náměstí. Nedaleko stanice metra Náměstí republiky, Prašná brána, nákupní centra Palladium a Kotva, Obecní Dům, divadlo Hybernia, 5 supermarketů (Billa, Lidl, Penny, 2xAlbert) a mnoho dalších obchodů a restaurací, kaváren. 100 metrů od domů je skvělý nový park, hřiště pro děti, tenis atd. Školy, univerzity, školky v docházkové vzdálenosti. Naproti domu je poliklinika, lékárna a nemocnice.

K nastehování ihned.

The direct owner offers a luxurious representative 5 + kk + 2WC, 150 sqm, in Prague 1 in Revoluční street 1403/28 on the third floor in a renovated brick Art Nouveau building with a new lift. Beautiful to be after extensive renovation, everything is new including floors (oak parquet), ceiling, walls, boiler, equipment, branded luxury equipment, ceiling LED lighting.

It includes a dining room with a kitchen and a fireplace, a living room, two bedrooms, a hall, two bathrooms, one with a bath (jacuzzi), the other with a shower, two toilets, a hallway and a balcony. Downstairs there is a dry cellar of 10 m2. Being furnished with new luxury furniture (furniture not included) and imported Italian cuisine. Have its own heating - your new gas boiler, or you can use a functional clean fireplace that adds a unique atmosphere.

Rooms: 21m2, 28,7m2, 29,4m2, 24m2, 11,3m2, 7,1m2, bathroom 6m2, shower 2m2, corridor 3,9m2, hall 4,6m2.

The house has a large enclosed courtyard. The house is in very good condition after reconstruction and is located in a very desired location, in the center of Prague, with good civic amenities and excellent transport accessibility. Nearby are shopping centers, shops, restaurants, a new park and a children's playground.

Window orientation to the street (one room) and to the courtyard (other rooms and corridors).

Restored spaghetti windows and elements throughout the apartment create its uniqueness. This is a very desirable location.

The house is in the center of Prague, 700 meters from the Old Town Square. Near the metro station Náměstí republiky, Powder Gate, shopping centers Palladium and Kotva, Municipal House, Hybernia Theater, 5 supermarkets (Billa, Lidl, Penny, 2xAlbert) and many other shops and restaurants, cafes. 100 meters from the house is a great new park, children's playground, tennis etc. Schools, universities, kindergartens within walking distance. Against the house there is a polyclinic, a pharmacy and a hospital.

To run immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508021
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha150
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.