Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 123 m² bez realitkySluneční, Srnojedy - Srnojedy, Pardubický kraj

Rezervováno
Sluneční, Srnojedy - Srnojedy, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej rodinného domu postaveného v r. 2001 v Srnojedech, které se nachází v bezprostřední blízkosti Pardubic (dostupnost MHD a vlakem). Dům o dispozici 4+kk a vnitřní ploše 123m2 leží na pozemku o velikosti 332 m2 + dalších 170 m2 je v užívání na základě nájemní smlouvy s obcí.

Dispozice domu je následující: garáž s přímým vstupem do vstupní chodby s hlavními vchodovými dveřmi, odtud je přístupná koupelna (umyvadlo, WC, sprchový kout, pračka a plynový kotel Dakon) a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, vstupem na zahradu a dřevěným schodištěm do 1.NP, kde se nachází tři pokoje, prostorná koupelna s vanou, samostatné WC, úložná komora a vstup na půdu. Dům je s místní komunikací propojen zámkovou dlažbou s možností parkování dalších 2 vozů před garáží. Před přímým vstupem z upravené západně orientované zahrady do obývacího pokoje se nachází terasa s intimní přírodní clonou pro chvíle relaxu. Objekt je napojen na veškerou dostupnou infrastrukturu (elektřina, plyn, vodovod, kanalizace). Na pozemku je k dispozici i vlastní studna a bazén.

Dům disponuje klimatizační jednotkou. Součástí kuchyňské linky s barovým pultem na míru jsou běžné spotřebiče (digestoř, plynová varná deska, trouba a myčka nádobí). Na podlahách v domě je položena dlažba a plovoucí podlahy, které jsou barevně sladěny. K vybavení domu patří i vestavné skříně. V případě potřeby rozšíření užitných prostor lze využít i půdní prostor domu.

Lokalita je velice klidné a pěkné místo k bydlení. Do obce zajíždí autobus a v blízkosti obce je též zastávka vlaků, dále je zde cyklostezka, která spojuje obec s krajským městem. Pro další informace či sjednání osobní prohlídky volejte na uvedené tel. číslo. Doporučuji ke klidnému bydlení v dosahu Pardubic.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508048
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha123
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.