Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkySlovinská, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Slovinská, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Nabízíme Vám tento kompletně zrekonstruovaný a plně vybavený byt, který se nachází v atraktivní lokalitě Brno - Královo pole s velmi dobrou dostupností do centra. Byt je situován na klidném místě s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti zastávky tramvají č. 1 a 6.

Byt o výměře 46 m2 se nachází v druhém patře cihlového domu s výtahem. Byt disponuje předsíní, obývacím pokojem s kuchyňským koutem o výměře 17m2 a ložnicí s prostornou šatnou o velikosti 21 m2.

Nová, na míru postavená a prostorná kuchyňská linka je vybavena kvalitními vestavěnými spotřebiči: indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří, myčkou nádobí, mikrovlnou troubou a lednicí s mrazákem. Kuchyň je taktéž vybavena veškerým potřebným nádobím. V koupelně se sprchovým koutem se nachází nová pračka se sušičkou. Celý byt je vybaven novým nábytkem laděným do světlých tónů, který umocňuje pocit prostornosti a světlosti pokojů a poskytuje nájemníkům vysoký standard moderního bydlení. Samozřejmostí je množství vestavěných úložných prostor.

Byt je vhodný pro jednu až dvě osoby a patří k němu velká sklepní kóje. Ve dvorním traktu domu je možnost využití velké zahrady s posezením. Parkování na parkovacích místech přímo před domem je bezproblémové.

Měsíční nájem činí 14 500 kč + 2 200 kč zálohy na energie (pro 1 osobu)+600Kč UPC. Taktéž je nutné uhradit vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu včetně energií ve výši 16 000 Kč.

Byt je volný ihned a připravený k nastěhování, v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat

We offer you this beautiful newly reconstructed apartment. The apartment is situated in favored locality of Brno-Kralovo pole with very good access to the center. Groceries and restaurants as well as other shops are very close and the apartment itself is in very calm neighborhood. Tram stop for no. 1 and 6 is just two minutes walking distance.

The 46m2 flat situated on the second floor of apartment building equipped with elevator. There is a hallway, living room with kitchen (17m2) and bedroom with spacious closet (21m2).

The kitchen is brand new and custom made and includes new quality equipment such as induction cooktop, oven, kitchen hood, dishwasher, microwave and refrigerator with freezer. It is also equipped with convenient kitchenware. In the bathroom with shower there is also situated new washing machine and dryer. The apartment is furnished with stylish equipage in light and neutral color palette, so the rooms feel very spacious and meet requirements of comfortable modern living. There is also variety of built-in storage units and spacious basement unit.

This apartment is suitable for one or two people. The parking right in front of the building is very convenient. The owners are fluent in English, Czech and Polish so there is no communication barrier.

Monthly rent is 14.500 CZK + energies 2.200 CZK - 1 person+ 600Kč UPC. Also it is needed to cover refundable deposit in amount of one monthly rent as well as 16.000 CZK .

The apartment is vacant and ready to move in. In case of interest don’t hesitate to contact us for further information and tour dates.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508070
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.