Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 122 m² bez realitkyChopinova 6, Praha - Vinohrady

Chopinova 6, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt v secesním domě u parku v klidné poloze po kompletní renovaci v druhém patře s balkonem s výhledem na Hradčany. Vybaven kompletní kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči, koupelna s vanou a pračkou, WC extra, vchod do 4 místností z prostorné centrální haly, 2 ložnice s okny na východ do zahrady, která je k dispozici. Jídelna s k.k. a balkonem a sousední dveřmi propojený obýv. pokoj s okny na západ do Riegrových sadů. Šatna, spýž. Velká vestavěná skříň v hale. Všude parkety. V domě je výtah a kabel UPC rozveden do všech místností. Parkování před domem v modré zóně pro rezidenty nebo na hlídaném parovišti u Sokolovny naproti domu. Topení plynové etážové. Vyúčtovatelné poplatky za služby na 1 osobu aktuálně 500,- Kč. Měřiče plynu a elektřiny se převádějí na nájemce. Nájemní smlouvu možno po dohodě obnovit vždy na další rok. Volný od 1.2.2016. Prohlídky možné během ledna.

The refurbished flat on the second floor is in an art nouveau house, next to a park with a balcony, looking to Hradčany castle panorama. The flat is equipped with a new kitchen furniture with all appliances,the bathroom with bathtub with washing machine,WC separate. The 4 rooms with parquet floor have own entrance from a spacious central hall, cloak room and pantry. 2 bedrooms looking to the garden on the east side. Living room connected with a door to the dining room with a kitchenette look to the west on Riegrovy sady park. Big built-in wardrobe in the hall. The house has an elevator and UPC cabel, which is laid to all rooms. Parking in front of the house on residential permission or at a guarded parking place adjacent to Sokolovna gym hall opposite. Own gas boiler for heating and warm water supply. The present accountable advances for utilities are 500,- Kč per person. The gas- and electricity- meters are transferred on the lessee. The lease contract can be prolonged always for another year after mutual agreement. Available from February 1st, 2016. Inspections possible during January.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu50811
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha122
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.