Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 280 m² bez realitkyPuškinovo náměstí, Praha - Bubeneč

Puškinovo náměstí, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč


Majitel domu pronajme nebytové prostory o podlahové ploše 280 m2 v samostatném objektu ve vnitrobloku na Puškinově náměstí v Praze 6. V objektu je 19 místností (10 kanceláří o velikosti 12 až 27 m² a celkové ploše 186 m2, 2 kuchyně 11 m2, 3 chodby 64 m2, 2 WC 12 m2, umývárna 4 m2, a úklidová místnost 3 m2).

Doposud bylo dlouhodobě užíváno jako obchodní zastoupení firmy. Vhodné pro kanceláře, školící středisko, po úpravách možné lékařské ordinace, kosmetika, kadeřnictví, výstavní prostory, galerie apod.

V domě je zavedena kabelová UPC, v pronajímaných prostorech jsou osazena požární čidla a EZS proti neoprávněnému vniknutí, na všech oknech jsou mříže, dva vestavěné trezorky, rozvody telefonu.

Teplo a teplá voda jsou dodávány z domovní plynové kotelny.

Po dohodě jsou k dispozici garážová stání v podzemních garážích vybavených kamerovým a bezpečnostním systémem. Před domem lze parkovat ve smíšené zóně.

Dům je umístěn v parku mezi stanicemi metra Hradčanská a Dejvická v tradiční lokalitě s veškerou infrastrukturou, příjemné pro zaměstnance, obchodní partnery i zákazníky.

Nájemné je 45.000 Kč měsíčně, cena služeb poskytovaných s nájmem (dodávka tepla, teplé a studené vody, úklid domu, osvětlení společných prostor) činí 10.000 Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508110
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru280
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.