Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyKrymská, Praha - Vršovice

Krymská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím pronájem bytu 2+1 o velikosti 75 m², který se nachází v lokalitě Praha 10 - Vršovice, ulice Krymská. Byt po kompletní rekonstrukci je situován v druhém patře činžovního domu s výtahem. Byt sestává z částečně zařízeného obývacího pokoje a ložnice, kuchyně s moderní kuchyňskou linkou, která je plně vybavena domácími spotřebiči, koupelny s vanou a WC, dvěma komorami s pračkou a balkonem. Byt disponuje vlastním plynovým vytápěním a ohřevem vody. Komfortní bydlení v prestižní lokalitě, kde je kompletní občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost. K nastěhování od Března 2018 - původní nájemník odchází.

Renting an apartment 2 + 1, size of 75 sqm, located in Prague 10 - Vršovice, street Crimean. Completely renovated apartment is located on the second floor of a building with an elevator. The apartment consists of a partially furnished living room and bedroom, modern kitchen which is fully equipped with appliances, bathroom with tub and one toilet, two chambers, a washing machine and a small balcony. The apartment has its own gas central heating and water heating. Comfortable living in a prestigious location, where civic amenities and excellent transport links. Available from March 2018 - current renter leaves.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508225
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.