Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 120 m² bez realitkySrní - Srní I, Plzeňský kraj

Srní - Srní I, Plzeňský krajVybaveno
Cena15 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 614 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Za deset let jsme z malinké kavárničky v srdci Národní parku Šumava, z podniku s pravidelně rostoucí klientelou postavili gurmánský klenot Šumavy. Doslovně. Na hony daleko není, kdo by se ke špičkové ruční cukrářské práci byť jen přiblížil… Slunečná kavárna se konkurence nikdy bát nemusela a dobře vedená nikdy muset bát nebude! Vím to. Nemusím z toho mít nos nahoru, k čemu by to bylo, ale umím to napsat. Vím, co jsme vybudovali a na jak strategickém místě. Prodávám klenot, co fakturuje více, jak podobné podniky ve městech. Prodávám tedy dům s bytem a kavárnou, která má dokonalou klientelu. Ano, dokonalou. Naše dokonalé hosty! A také klientelu stále rostoucí. Deset let Slunečné kavárně stoupá obrat, který nyní počítáme v milionech ročně, hm, dokázali jsme i osmimístnou roční částku. A to bývalo otevřeno jen půlku týdne… někdy i méně :-)

Návratnost investice do podniku, který je souběžně jedinečnou investiční příležitostí v srdci Národního parku, v centru Šumavy, který je též krásným místem k životu i dokonalým zaměstnáním několika lidem, je maximálně sedmiletá! Tržní hodnota a vytížení prodávané společnosti, která Slunečnou kavárnu provozuje, rok za rokem stoupá. Ať již se na nákup podíváme výnosovou metodou, pouhým tržním oceněním nebo majetkovým oceněním, nelze chybovat. Součet kladů je pak stoprocentní.

K prodeji je investiční celek - soubor: nemovitost, pozemky (1000m2), zahrada s možností parkování pro více vozů, provoz kavárny (120m) vybavení a zařízení se sklepy a menší garáží, byt 2+kk s možností rozšíření na 3+1 (150m2), název kavárny a know how.

Vše k okamžitému užívání i provozu. Dokončení rekonstrukce fasády podle vlastních představ. Dům z roku 1930, po kompletní rekonstrukci 2010.

Na domě a pozemku vázne pouze zástavní právo hypoteční, které bude vypořádáno před prodejem.

Prodávající společnost ani společníci nemají žádné závazky vůči třetím osobám, ani státu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508230
Dispozice6+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.