Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 140 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Košíře

Plzeňská, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Cena7 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 886 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji náš prostorný a slunný mezonetový půdní byt. Byt má okna na tři světové strany a nachází se v atraktivní lokalitě Praha Košíře, 5 min od Anděla. Z jedné strany domu navazuje krásný park Klamovka s příjemnou zahradní restaurací a novým dětským hřištěm, z druhé strany park vnitrobloku vhodný na rychlé venčení domácích mazlíčků. Velkorysé 3 + kk s výhledem do zeleně a podlahovou plochou 140 m je možné dispozičně upravit dle potřeby. Nazávislý plynový kotel Viessmann zajišťuje topení a ohřev teplé vody. V koupelně je navíc podlahové topení. V předsíni možnost vybudovat prostornou šatnu. Byt v OV je prodáván včetně kuchyně s vestavěnými spotřebiči. Možnost zbudovat krb či instalace krbových kamen. Bytový dům má novou střechu, zateplení i fasádu. Vstup do domu na čipovou kartu a vjezd do vnitrobloku chráněný automatickou bránou na dálkové ovládání. Poplatky SVJ 5500 Kč/měsíc, elektřina cca 1150 Kč/měsíc a plyn cca 1.500,-/měsíc. K bytu náleží sklepní kóje cca 6m a možnost pronájmu parkovacího stání pro jeden vůz ve vnitrobloku přímo u domu za poplatek 650 Kč/měsíc. Velmi dobrá dostupnost do centra. Zastávka tramvaje a autobusu Klamovka přímo u domu. Veškerá občanská vybavenost v okolí (školy, školky, lékaři, obchody). Díky své poloze je tento byt i vhodnou investicí k podnikání. Důvodem prodeje je financování rodinného domu. Cena 7.200.000,- při rychlém financování možná sleva.

We offer our beautiful sunny duplex apartment for sale. Windows of our apartment are situated towards three world sides so its really full of daylight. Apartment is located in an atractive location 5 mins from Anděl, the new modern centre of Prague 5. A tram station is right at the building, but thanks to the high position and quality windows the apartment has has very low street noise. Nice city park with a great garden restaurant just across the street, small park in the couryard. Shops, kindergarten, elemetary school in close surroundings. Hot water and heating is operated by independend gas boiler. Floor heating installed in the bathroom. Monthly fee into the repairs fund 5500 CZK, electricity 1150 CZK, gay 2500 CZK. Possibility to rent a parking place for CZK 650/month. Courtyard closed by remote controled gate. Good investment option. Price 8 100 000 CZK, possible discount fast financing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508364
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha140
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.