Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyZvěřinova, Praha - Strašnice

Zvěřinova, Praha - Strašnice
Cena5 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 417 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme absolutně nový krásný byt v novostavbě Byty Třebešín , který je za zajímavější cenu, než od developera. O lokalitu je obrovský zájem. Byt je poslední v této etapě, který je k prodeji (etapa jaro-léto 2018), ostatní byty jsou již vyprodané. Byt je dispozičně lákavý a také má vynikající dopravní dostupnost. Má vše, co si můžete z hlediska občanské vybavenosti přát, supermarket Penny bude přímo u domu. GARÁŽOVÉ STÁNÍ A SKLEP V CENĚ. Byt je k prodeji formou postoupení, NEPLATÍTE PROTO DAŇ Z PŘEVODU NEMOVITOSTI. K nastěhování jaro-léto 2018. Volejte!

We offer an absolutely new beautiful apartment in the new apartment building Třebešín, which is more interesting than the developer. About the site is a huge interest. The apartment is the last in this stage, which is for sale (stage spring-summer 2018), the other apartments are already sold out. The apartment is attractive and has excellent transport accessibility. It has everything you want from a civic amenities point of view, the Penny supermarket will be right next to the house. GARAGE STATION AND TICKET IN THE PRICE. The apartment is for sale in the form of assignment, you do not pay for the real estate transfer tax. To move in Spring-Summer 2018. Call!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508367
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha58
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.