Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyBudovatelů, Most - Most II, Ústecký kraj

Budovatelů, Most - Most II, Ústecký krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+1 v soukromém vlastnictví v cihlovém domě v blízkosti centra. Byt se nachází v 5. patře, v domě je výtah. Na chodbě dlažba, stropnicové podhledy, vestavěné skříně. Koupelna je zděná, propojená s WC. Nová vana, obklady, dlažba, nový kombi WC, snížený strop - minerální podhledy. V ložnici nová mnichovská omítka, renonované parkety, sádrokartonový strop - bodovkové osvětlení, vestavěná skříň. Pod oknem se nachází počítačový stůl. Kuchyň je velmi prostorná. Nová kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů Baumatic - plynový vestavěný sporák a elektr. trouba, digestoř. Dále se v kuchyni nachází skříň na potraviny.

V celém bytě plastová okna, žaluzie. Nové bezpečnostní vstupní dveře. Celkové poplatky 7.000 Kč/měsíc + vratná kauce 20 000 Kč. Byt se pronajímá včetně veškerého nábytku jak v ložnice, tak i v obývacím pokoji. V kuchyni zůstává lednice a pračka. V dosahu veškerá občanská vybavenost. Bezproblémové parkování. V plánu zateplení domu a nová fasáda. K bytu patří sklep.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu50839
Dispozice2+1
Podlaží5
Plocha51
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.