Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Kancelář
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej kanceláře 2+kk • 37 m² bez realitkyKeramická, Praha - Bubeneč

Keramická, Praha - Bubeneč
Cena4 941 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 195 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji bytovou jednotku, kterou lze využít i jako kanceláře, showroom či ordinaci díky samostatnému vstupu z ulice Keramická na “horní Letné” v Bubenči. Prostor nelze využít jako restauraci, bar či prodejnu potravin.

Jednotka bude ve vysokém standardu zpracování - špaletová okna s těsněním, dubové parkety, bílé kazetové dveře z masivu a podlahové vytápění. Ve spolupráci s designovým studiem Proceram je připravena luxusní sanita a povrchy koupelen od značek Villeroy & Boch a Hansgrohe.

Krásný dům z období neoklasicismu nyní prochází kompletní rekonstrukcí, avšak se zachováním původních prvků.

Plánovaný termín dokončení je červen 2019. Cena je konečná včetně DPH.

Projekt Keramická 4 se nachází na pomezí parku Stromovka a Letenských sadů. Díky strategickému umístění domu je byt vhodný i na investici.

V okolí naleznete mnoho restaurací a hospůdek, potravinových obchodů, škol i školek. Lokalita nabízí dobrou dopravní dostupnost jak automobilem, tak i MHD.

V tomto projektu nabízíme k prodeji i další bytové jednotky.

We offer for sale an apartment which can be used as an office, showroom or surgery thanks to a separate entrance from Keramická street to "upper Letná" in Bubenec. The room can not be used as a restaurant, bar or grocery store.

The unit will be in a high standard of processing - casement windows with sealing, oak parquet, white solid wood cassette doors and underfloor heating. In cooperation with the design studio Proceram, luxurious sanitary and bathroom surfaces are prepared from Villeroy & Boch and Hansgrohe.

A beautiful house from the epoch of neoclassicism is now undergoing a complete reconstruction, but preserving the original elements.

The planned date of completion is June 2019. The price is final including VAT.

Keramická 4 project is located on the border between Stromovka Park and Letenské sady. Thanks to its strategic location the apartment is also suitable for investment.

There are many restaurants and pubs, grocery stores, schools and kindergartens nearby. The location offers good transport accessibility both by car and by public transport.

We offer for sale also other apartments in this project.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508405
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha37
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.