Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyKahovská, Praha - Chodov

Rezervováno
Kahovská, Praha - ChodovVybaveno
Cena3 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 013 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt:

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, změnou dispozice na 2+kk: obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatná ložnice, nadstandardně velká koupelna a komora, předsíň a zádveří. Zařizovací předměty v koupelně Axor Citterio, Duravit Vero, Geberit, Hansgrohe, italské velkoformátové obklady Iris. Kuchyňská linka se spotřebiči Bosch a Whirlpool. Na podlaze plovoucí podlahy a dlažby. Dveře Porta doors. Byt se nachází v sedmém patře z deseti, orientovaný na jihozápad s výhledem na celou Prahu.

Dům:

Dům také prošel kompletní rekonstrukcí před čtyřmi roky, vstupy, chodby, fasáda, nový (velký nákladní) výtah, střecha, zasklené lodžie.

Parkování:

Vzhledem k tomu, že v blízkosti se nachází hlídané parkoviště kde parkuje většina místních, tak není nikdy problém zaparkovat v podstatě před vchodem.

MHD:

Dvě minuty od domu je zastávka autobusu Chodovská tvrz - např. přímá linka 125 jede 11 minut na Smíchovské nádraží. Bus 213 jede 17 minut na Želivského atd. Pěšky volnou chůzí 10 minut k metru C Chodov.

Okolí:

V okolí se nachází nově zbudovaný velký park u Chodovské tvrze (bezvadný na kolečkové brusle) se zahradní restaurací, Albert, Billa, Penny, Iceland, několik řeznictví a večerek, dvě nové moc pěkné restaurace XL restaurant a Restaurace Na Sádce, Jihoměstský pivovar, Cinemacity Galaxie a nová sportovní hala s bazénem Jedenáctka vodní svět. Les a koupaliště Hostivařská přehrada a mnoho dalšího.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508560
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.