Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyLhota pod Libčany - Lhota pod Libčany, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Lhota pod Libčany - Lhota pod Libčany, Královéhradecký krajVybaveno
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Útulný rodinný dům, přízemí obývací pokoj s kuchyní, ložnice a koupelna s WC, pračkou a hydromasážní vanou. Z obývacího pokoje výstup na zastřešenou terasu vhodnou k relaxaci. V 1.NP velká místnost s šatním prostorem a jedna menší, rovněž se šatním prostorem, koupelna s WC a sprchovým koutem a částečně odděleným úložným prostorem. Obě koupelny mají nezávislé elektrické podlahové vytápění a žebříčky pro sušení ručníků. Ve spodní koupelně je žebříček navíc vybaven samostatnou topnou tyčí. Celý dům je vytápěn elektrokotlem s řízeným termostatem z obývacího pokoje a krbovými kamny s výměníkem, díky kterým lze ohřívat radiátory v celém domě i při topení kamny. Teplá voda je ohřívána elektrickým bojlerem. Studená voda je vyvedena i na vnější stranu domu. U kuchyně je malá komora-spíž, která je odvětraná a v chladnějších měsících udrží teplotu právě pro správně chlazené bílé víno. Do domu se vchází přes prosklenou nevytápěnou verandu, díky níž je hned za vchodovými dveřmi komfortní teplota a při otevření hlavních dveří do objektu netáhne ani nenaprší. Pozemek má krásnou velikost 1.200 m2 a je na něm vysázeno několik desítek různých stromů (včetně ovocných), dřevin a okrasných rostlin. Na zahradě je malý dřevěný domek s regálovou plochou. Pro zalévání je pod terénem umístěna nádrž na dešťovou vodu o objemu cca 7.000 l. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod. Na hranici pozemku je rovněž přípojka na plyn. Do objektu je zaveden pevný internet kabelem. Celkové roční náklady na bydlení jsou díky moderní konstrukci domu velmi nízké. Dům byl zkolaudován v prosinci 2008. Pod střechou je minimální půdní prostor, využitelný spíše na odložení drobnějších předmětů a pro vstup na komínovou lávku. V objektu je 380V elektřina. Celý pozemek je oplocen. Elektrická vjezdová brána na dálkové ovládáni s možností otevírání klíčkem. Všechna velká okna včetně dvou balkonových dveří jsou vybaveny vnějšími roletami - což oceníte jak v létě, tak v zimě. V kuchyni je varná sklokeramická deska, elektrická trouba, myčka ...

V obci je škola, školka, moderní hřiště, posilovna, zubař, lékař, pošta ... prostě radost bydlet :-). Moderní část obce.

Dům byl postaven německou firmou Haas Fertigbau.

telefon pro kontakt 734 50 10 55

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508647
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha150
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.