Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyNová, Bystřice - Bystřice u Benešova, Středočeský kraj

Nová, Bystřice - Bystřice u Benešova, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný a částečně vybavený byt o velikosti 85 m2. Byt je slunný, ve výborném technickém stavu. Dispozice bytu: obývací pokoj se vstupem na balkon (plovoucí podlaha), navazující kuchyňský kout se zařízenou kuchyní (plovoucí podlaha), ložnice s velkou vestavěnou skříní (linoleum), dětský pokoj se vstupem na druhý balkon (linoleum), prostorná chodba, koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatná toaleta (vše dlažba). Okna jsou plastová trojskla (výměna v roce 2013). Orientace bytu je na jihovýchod a jihozápad. Topení je ústřední dálkové s nízkými náklady. K bytu patří sklep o výměře cca 2 m2. Ne všechno zařízeni bude součástí bytu. Volný od 3. července 2019.

V domě je výtah, dále místnost pro kočárky, kola a sušárna. Parkování je před domem.

Kolem domu jsou k dispozici travnaté plochy, dětské hřiště. Veškerá občanská vybavenost je přímo v Bystřici. Nedaleko od domu je mateřská školka i základní škola. Zdravotní středisko, lékárna, obchody s potravinami. Velmi dobré je dopravní spojení do Benešova nebo do Prahy vlakem i autobusem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508791
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.