Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyŠkolní, Plzeň - Doubravka, Plzeňský kraj

Rezervováno
Školní, Plzeň - Doubravka, Plzeňský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Majitelka (neplatíte provizi) nabízí k pronájmu velice hezký, kompletně zařízený půdní byt 2+1 ve Školní ulici na Doubravce v Plzni. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. Ze vstupní chodby je přístup do koupelny se sprchovým koutem a WC, do obývacího pokoje a do kuchyně s jídelnou. Do ložnice je vstup přes jídelnu. Byt nabízí kompletně vybavenou kuchyni (myčka na nádobí, sporák s troubou, digestoř, lednice s mrazničkou, mikrovlnka) dále je vybaven pračkou, kvalitní laminátovou podlahou, šatními skříněmi a úložnými prostory a veškerým nábytkem, jak uvedeno na fotografiích. Byt je po renovaci a není vhodný pro kuřáky a chovatele domácích zvířat. K bytu náleží sklep a společná kolárna. V místě veškerá občanská vybavenost: potraviny, úřad, pošta, poliklinika, lékárna, kavárny atd. Parkování možné před domem. Habrannovo náměstí a stanice trolejbusu 1min od domu. Kauce 20.000,- Kč. Provizi nehradíte. V případě jakýchkoli otázek či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Byt volný k nastěhování od 1.8.2022.

For rent by owner – no agent fee. Very nice, clean and fully furnished 1-bedroom apartment in Skolni street in Plzen – Doubravka. Great location with all amenities and public transport in place. Apartment is located on the 3rd floor of a brick building without an elevator. From the entrance hall, you access the bathroom with shower and toilet, further living room and the separate kitchen with the dining space. You enter the bedroom through the dining area. The apartment offers equipped kitchen (dish washer, stove, oven, hood, fridge and freezer, microwave), washing machine, quality floor, wardrobes and storage space and all the furniture included on the pictures. The flat was recently renovated, is very quiet and suitable for a professional couple or a single person. Deposit is CZK 20.000. No agent fee. Should you be interested in viewing or should you have any questions do not hesitate to contact me. Available starting August 1st, 2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508824
Dispozice2+1
Dostupné od1. 8. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDHabrmannovo nám.
🚶 165 m (2 min)
PoštaPlzeň 19
🚶 123 m (1 min)
ObchodMalinová
🚶 256 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 3 349 m (5 min)
RestauraceHunter's
🚶 478 m (6 min)
LékárnaBENU - Masarykova, Plzeň
🚶 375 m (4 min)
ŠkolaKonzervatoř Plzeň
🚶 0 m (0 min)
Mateřská škola64. mateřská škola Plzeň
🚶 535 m (6 min)
SportovištěFitnes centre
🚘 1 407 m (3 min)
Hřiště
🚶 532 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.