Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 55 m² bez realitkyBlahníkova, Praha - Žižkov

Blahníkova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velice hezký, slunný byt 3+kk na Žižkově, ulice Blahníkova, přímo od majitele. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu s výtahem. Jeho celková užitná plocha činí 55m2. Byt je kompletně zařízen stylovým nábytkem. Pěkná kuchyňská linka se spotřebiči včetně myčky. V druhé koupelně je rohová vana. Okna ložnice vedou do vnitřního dvora a z obývacího pokoje vedou do ulice Blahníkova.Klidná lokalita v blízkosti parku Vítkov.V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost. Snadná dopravní dostupnost do centra. Zastávka tram jen pár kroků od domu.

Ne RK.

Very nice, sunny apartment 3 + kk in Žižkov, Blahnikova street. The apartment is located on the third floor of a brick building with an elevator. Its total usable area is 55m2. The apartment is fully furnished with stylish furniture. Nice kitchen with appliances including a dishwasher. The second bathroom has a corner bath. The windows of the bedroom lead to the courtyard and from the living room lead to Blahníkova Street. Quiet location near Vítkov Park. In the surroundings you will find all the civic amenities. Easy access to the city center. Tram stop just a few steps from the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508859
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.