Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkySpálená, Praha - Nové Město

Spálená, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Plně zařízený a prostorný byt 3+1 (72 m2) k dlouhodobému pronájmu (možno i využívat pro krátkodobé pronájmy turistům) v exkluzivní lokaci v centru Prahy. Byt je v 2. patře bez výtahu, má 3 neprůchozí pokoje, kuchyň, koupelnu a samostatné WC, částečně rekonstruován v roce 2014. Pokoje jsou vybaveny postelemi, skříněmi, psacími stoly, velký obývací pokoj má jídelní stůl, menší pracovní stůl, 2 pohovky a TV stůl. Topení a vaření na plyn, velká lednice, nová pračka kombinovaná se sušičkou, po domluvě možno doplnit myčku nádobí. Internet a TV od O2. Vynikající dopravní spojení, stanice metra a tramvají Národní třída 50m od domu. Tesco supermarket 50m.

Fully furnished and spacious apartment 3+1 (72 m2) for long term rental in an exclusive location in the center of Prague. The apartment is on the 2nd floor without a lift, has 3 separate rooms, kitchen, bathroom and separate toilet, partially renovated in 2014. The rooms are equipped with beds, wardrobes, desk, large living room with dining table, small work desk, 2 sofas a television table. Heating and cooking on gas, large fridge, new washing machine combined with dryer, dishwasher can be added. Cable internet and TV. Excellent transport connection, metro and tram station Národní třída 50m from the house. Tesco supermarket 50m.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508938
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.