Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 2+kk • 59 m² bez realitkyOpletalova, Praha - Nové Město

Opletalova, Praha - Nové Město
Cena7 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 037 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V centru Prahy (nedaleko Václavského náměstí) nabízíme dvoupodlažní atelier 2+kk v unikátním projektu Rezidence Opletalova. Jedná se o nebytovou jednotku, která se nachází ve vnitrobloku neorenesančního domu z roku 1879, o celkové podlahové ploše 59,0 m2(podlahová plocha jednotky - 46,9 m2; předzahrádka 11,3 m2 a sklepní kóje 0,8 m2) . Celý objekt včetně jednotek prochází v současné době kompletní rekonstrukcí. Nyní si můžete domluvit schůzku, na které si lze prohlédnout vizualizace budoucích stavů a standardy jejich provedení, po dohodě si i prohlédnout stávající stav. Dům je jedinečný nejen svou výjimečnou polohou, ale také nadstandardním provedením rekonstrukcí. Atelier je navržen architekty k příjemnému bydlení a je i ideální vzhledem k umístěni a velikosti i ke krátkodobému pronájmu. Námi prověřená renomovaná společnost, která se zabývá profesionálně krátkodobými pronájmy, Vám nabízí výnos až 6,1% p.a. Bližší informace Vám podá náš realitní poradce PSN.

Průkaz energetické náročnosti a cena je k dispozici v kanceláři. Ve fotogalerii naleznete vizualizace, které nemusejí odpovídat skutečnému stavu .

Nyní akční cena platná do 15. 2. 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508994
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru59
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.