Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyKarla Engliše, Praha - Smíchov

Karla Engliše, Praha - SmíchovVybaveno
Cena7 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 492 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásná jednotka s balkonem a skvělou dispozicí se nachází v jedné z nejhezčích a nejoblíbenějších pražských čtvrtí Anděl s veškerými službami a rychlou dostupností centra jak hromadnou dopravou, tak pěšky.

Tato nemovitost se nachází ve 3. nadzemním podlaží, orientovaná do klidného udržovaného vnitrobloku, skládájící se z předsíně, hlavního obytného prostoru s kuchyňským koutem, ložnice a koupelny s toaletou. Z obývacího pokoje i z ložnice vedou dveře na balkon s výhledem do zeleného vnitrobloku.

Nemovitost zkoulaudována jako nebytová-ale ubytovací jednotka v osobním vlastnictví- lze financovat HYPO. Velmi nízké poplatky - 1 582 Kč měsíčně. Skvělá investiční příležitost. Vhodné i na krátkodobé pronájmy (právě tento druh kolaudace umožnuje krátkodobý pronájem!). Průměrný čistý měsíční výnos u dlouhodobého pronájmu cca 23 tis Kč. U krátkodobého je měsíční výnos samozřejmě ještě vyšší.

Součástí bytu a ceny je vybavená kuchyň (včetně sklokeramické varné desky, kombinované trouby) a veškeré další vybavení (pohovka, queen size postel, vestavěná skříň).

Zrekonstruovaný dům s novým výtahem stojí v upravené slepé ulici lemované stromy, jen pár kroků od stanice metra a zastávky tramvají Anděl. V okolí stylové restaurace, kavárny a zajímavé obchody. Pěšky jsou dosažitelné nejen veškeré služby, ale také Smíchovská náplavka.

Interiér 58,3 m2, terasa 6,3 m2. Nutno vidět. Jen vážní zájemci. RK žádným způsobem nekontaktovat!

A beautiful unit with a balcony and great disposition is located in one of the most beautiful and popular Prague's district- Anděl with all the services and quick access to the center by public transport or on foot.

This property is located on the 3rd floor, oriented to a quiet maintained courtyard, consisting of a hallway, main living area with kitchenette, bedroom and bathroom with toilet. Both the living room and the bedroom lead to a balcony overlooking the green courtyard.

The real estate is approved as a non-residential but privately owned property - it can be financed by mortgage. Very low monthly fees - CZK 1,500 per month. Great investment opportunity. It is also suitable for short-term rentals (this type of building permit allows short-term rent!). The average net monthly profit for long-term rentals is approximately CZK 30 000. For the short-term, the monthly profit is, of course, much higher.

The apartment includes a kitchen (including ceramic hob, combined oven) and all other amenities (sofa, queen size bed, built-in wardrobe).

New building with a lift is situated on quiet street lined with trees, just a few steps from the metro station and tram stop Andel. Nearby stylish restaurants, cafes and interesting shops. Not only all services can be reached on foot but also Smíchov river sink.

Interior 58,3 m2, terrace 6,3 m2. Need to be seen. Only serious candidates. Real estates do not call , please!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509023
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.