Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 81 m² bez realitkyOpletalova, Praha - Nové Město

Opletalova, Praha - Nové Město
Cena12 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 496 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zimní cena platná do 15.2.2019 ! Byt po nové nadstandardní rekonstrukci situovaný ve 4.NP činžovního domu s recepcí ve vysoce atraktivní centrální lokalitě u Václavského náměstí. Projekt nabízí mimořádný standard bydlení a předpokládá vysokou úroveň rezidentů a nájemníků. Byty charakterizuje kvalitní provedení interiérů, vysoké stropy, mezipatrové galerie a náležející pavlače. Vnitřní společné prostory budovy jsou navrženy nejmodernějším designovým studiem „OOOOX“.

Interiér bytu tvoří vstupní hala s prostorem pro vestavěné skříně, praktický koncept samostatné kuchyně propojené s obývacím pokojem a jídelnou, neprůchozí ložnice s vlastní koupelnou a druhá samostatná koupelna. Dřevěná špaletová okna, dubové podlahy, poutavé zařizovací předměty. V ceně nemovitosti je již zahrnuta sklepní kóje. K dispozici 4.2020.

Byt je navržen architekty k příjemnému bydlení a je i ideální vzhledem k umístěni a velikosti i ke krátkodobému pronájmu. Námi prověřená renomovaná společnost, která se zabývá profesionálně krátkodobými pronájmy, Vám nabízí výnos až 426.946 až 495.044 % czk p.a. Bližší informace Vám podá náš realitní poradce PSN.

Apartment after a new high-standard reconstruction situated on the 4th floor of a residential building in a highly attractive central location right next to Wenceslas Square. The project offers an extraordinary standard of living and assumes a high level of residents and tenants. Apartments are characterized by quality interior design, high ceilings, mezzanine galleries and porches. Common areas of the building are designed by the state-of-the-art design studio "OOOOX".

The interior features an entrance hall with space for built-in wardrobes, favourite concept of a separate kitchen connected with living room and dining room, impassable bedroom with personal bathroom and second separate bathroom. Wooden casement windows, oak floors, attractive fixtures. The cellar is already included in the price. Available in April of 2020.

Location provides an opportunity for relaxing walks through the historical center of Prague and also an active recreation in adjacent sports facilities. Lucrative business units on the ground floor, public garden right next to the building and other advantages of the location. Of course there is a complete civic amenities and excellent transport access.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509098
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.