Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyPiaristů, Mikulov - Mikulov na Moravě, Jihomoravský kraj

Piaristů, Mikulov - Mikulov na Moravě, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávám osobitě zrekonstruovaný byt 3+1 o ploše 80m2, v atraktivní lokalitě malebného města Mikulov na Moravě. Byt je v osobním vlastnictví, budova cihlová. V bytě zůstane vybavení dle dohody- nábytek, televize, pračka, myčka, plynový sporák s elektrickou troubou, lednice s mrazákem... vše po dohodě s novým majitelem. Okna jsou kvalitní a eliminují zvuk z ulice na minimum. Rozměry pokojů: obývací pokoj 20m2, dětský pokoj 15 m2, ložnice 12 m2, kuchyně 12m2,zbytek chodba, koupelna a WC. V celém bytě jsou na zdech použity vysoce kvalitní tapety zámeckých vzorů krásně ladících s historizujícím stylem nábytku. Vstupní dveře jsou bezpečnostní v barvě tmavý dub. V chodbě k dispozici šatní skříň s botníkem a skrytá šatna např.pro sezonní oblečení. Na obklad WC i koupelny použity obklady ve stylu zkamenělého dřeva v kombinaci tmavohnědé a béžové, vše doplněno kovovými lištami v barvě staromosaz. Masážní vana s tryskami i perličkovou lázní vhodná k relaxu překvapí i možností využití prožitku chromoterapie - tedy použití barevně prolínajícího světla při koupeli- doporučuji po náročném dni !

Podlahy v bytě: plovoucí, koupelna a WC dlažba.

Kuchyně s oknem do dvora- zahrady -vybavená historizujícím stylem nábytku včetně stolu a rohové komody perfektně ladí s kuchyňskou linkou. K uchovávání potravin slouží prostorná spíž sahající až ke stropu hned vedle lednice. O kvalitní vodu se postará filtrační jednotka značky Sintra - vaření kávy, čaje i jídla si zaslouží kvalitní vodu !

Dětský pokoj o podlahové ploše 15m2 s postelí, skříní, knihovnou a komodou z masivu je doplněn žebřinami. Možno po dohodě s novým majitelem ponechat i X-Box a televizi.

Obývací pokoj - pracovna - o rozloze 20m2 poskytuje plné světlo díky dvěma velkým oknům.

Ložnice poskytne krásný klid pro nerušený spánek díky své poloze do dvorní části s výhledem do zahrady.

Zmíněná dvorní část - zahrada - je společná pro všech 5 bytů v domě a je možno ji využívat pro grilování, posezení s přáteli atd. K dispozici je i část ve společném prostoru ve dvorní části pro uložení sezonních věcí. Společný průjezd je využíván např. pro uložení jízdních kol apod.

V bytě je zaveden internet O2. Vytápění i ohřev vody novým plynovým kotlem Protherm Panther.

Měsíční náklady na bydlení zálohy: plyn 2.000.- elektřina 900.- možno upravit dle osobních potřeb.

Prohlídky bytu jsou možné domluvit od června 2018. Byt bude volný od cca července 2018 nebo dle dohody.

Máte-li zájem o prohlídku, napište mi zprávu na uvedený odkaz na této stránce. Pouze vážní zájemci s finanční hotovostí, kterou mají ihned k dispozici !

Selling a renovated apartment 3 + 1 with an area of ​​80 square meters, in an attractive location of the town of Mikulov in Moravia. The apartment is in personal ownership, brick building. The apartment will remain furnished by agreement - furniture, television, washing machine, dishwasher, gas stove with electric oven, fridge with freezer ... all in agreement with the new owner. The windows are of good quality and eliminate the sound from the street to a minimum. Room size: living room 20m2, children's room 15m2, bedroom 12m2, kitchen 12m2, rest corridor, bathroom and toilet. Throughout the apartment, high quality wallpapers of chateau designs are beautifully blended with the historic style of furniture. The entrance doors are security in dark oak. In the corridor there is a wardrobe with a shoe and a hidden dressing room for seasonal wear. For wall and bathroom tiles, fossils in the style of fossil wood are used in combination of dark brown and beige, all of which are supplemented with metallic strips in the old-silver color. Massage bath with nozzles and pearl bath suitable for relaxation will surprise the possibility of using the experience of chromotherapy - the use of color-blending light at the bath - I recommend after a busy day!

Flooring in the apartment: floating, bathroom and toilet tiles.

Kitchen with window to yard - garden - equipped with a historicist style of furniture, including a table and a corner chest, perfectly blends with the kitchen. A large pantry extending to the ceiling next to the fridge is used to store food. The Sintra filter unit takes care of quality water - cooking coffee, tea and food deserve good water!

A children's room with a 15m2 floor space with a bed, closet, library and solid wood cottage is complemented by a rafters. Possibly, after agreement with the new owner, the X-Box and the TV can also be left behind.

Living room - workroom - with a size of 20m2 provides full light thanks to two large windows.

The bedroom provides a beautiful tranquility for undisturbed sleep due to its location in the courtyard overlooking the garden.

The above-mentioned courtyard - garden - is common to all 5 apartments in the house and can be used for barbecues, sitting with friends, etc. There is also a part of the common area in the courtroom for storing seasonal items. Common passage is used, for example, to store bicycles,

The O2 internet is installed in the apartment. Heating and water heating by the new Protherm Panther gas boiler.

Monthly cost of housing backup: gas 2.000.- electricity 900.- can be adjusted according to personal needs.

The tours of the apartment can be arranged from June 2018. The apartment will be free from about July 2018 or by arrangement.

If you are interested in a tour, please send me a message on the link on this page. Only serious candidates with the cash they have immediately available!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509440
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.