Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyFrantiška Čechury, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Františka Čechury, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena2 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Kvalitně zrekonstruovaný byt v krásné lokalitě s výbornou dopravní dostupností.

*Lokalita: Porubský obvod Pustkovec, blízko "staré" I/11, velké množství parkovacích míst, nové a pečlivě udržované dětské hřiště, dvě autobusové zastávky cca 3min pěšky, les hned u Báňské (7min chůze), kavárna Jiné Kafe, Restaurace u Jarošů, u Lva

*Dům: 6ti patrový dům z 80.let, s nově rekonstruovanou fasádou, výtahem, okny a zasklenými balkony na ulici Fr.Čechury, byt v ideálním 2.patře (1 a půltém) dosažitelném bez výtahu. Dům je kryt od hlavní cesty lesíkem s oploceným výběhem pro psy.

*Byt: V soukromém vlastnictví 3+1 (cca 70m2) včetně zaskleného balkonu a zděného sklepa. Centrální chodba umožňuje vstup do koupely, na samostatnou toaletu, do dětského pokoje/pracovny a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je možno vstoupit do ložnice a kuchyně. Za ložnicí je přístupný zasklený balkon. Pečlivě zrekonstruovaný v roce 2010. Vyzděné jádro, celková rekonstrukce elektřiny, vyrovnané podlahy, odhlučněný strop, nové okna, omítky, dveře, vestavěné skříně, kuchyně…

*Zabezpečení bytu: Zasklený balkon, okna na balkon s bezpečnostní foliemi, alarm se záložní baterií a telefonním modulem, kouřové čidlo a čidlo na únik plynu, bezpečnostní a požádní vstupní dveře

*Komfort: Vyhřívaná podlaha v koupelně a na toaletě. Samostatná toaleta, včetně umyvadélka a bidetta spršky. Větrání nezávislé na domovním větrání, odvod mimo objekt. Vana s otočnou zástěnou umožňující i sprchování. Interiérové dveře na míru, do koupelny a na toaletu posuvné. V každé místnosti elektronicky řízený termoventil topení. V každé místnosti fyzické rozvody datové sítě i TV. Vlastní nezávislá anténa, připojení internetu od Cetinu, případně optika.

Velké na míru vytvořené vestavěné skříně. Velkoformátová plovoucí podlaha Balterio Grandtour. Kvalitní kuchyně na míru značky Barabáš včetně "snídaňového" posezení v kuchyni.

*Vybavení:

Kuchyně s velkou vestavěnou spíží, s lednicí s mražákem LG, nábytek s kováním Blum, dřez z litého kamene Blanco, digestoř s externím odtahem, vestavěná myčka Siemens, bezdotykové ovládání světla kuchyňké linky.

Plochá TV v každé místnosti, v obyváku 42´´ plazma, jídelní stuůl, židle, sedačka, konf. stůl, vybavená ložnice, v třetím pokoji skříně.

V koupelně kvalitní pračka Siemens.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509527
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.